Kemon AND silendav spreiMinu ootused tootele olid, et ma ei peaks oma juukseid iga kord peale pesu föönitama vaid, et ka peale loomulikult kuivamist oleksid nad siledad ja sirged.
Võin kinnitada, et minu ootused said kinnitust ja enamgi veel. Seda, mida toote etikett lubas, seda see toode ka tõepoolest tegi.

Kasutasin esimest korda sprayd peale tavalist peapesu. Pritsisin toodet rätikuga kuivatatud juustele ja kui ma siis käe juustest läbi tõmbasin, olin väga positiivselt üllatunud, sest juba sel hetkel tundsin, et need on nii siledad ja imelihtsalt kammitavad. Kinnitan veel, et see ületas mu ootused tootele.

Tootel on peale selle ka hea lõhn, meeldiv ja luksuslik.  Pudeli välimus on ilus, pärlmutriline toon tõmbab tähelepanu. Pumbast pritsides oli toode ühtlane ja mugav oli seda peale kanda.

Millal veel seda toodet kasutada? Mina pakun välja, et see sobib hästi ka kuivadesse juustesse pritsida, enne kui hakkad soengut viimistlema. Või siis kui juustele on külge jäänud ebameeldiv lõhn (praadimise lõhn, suitsulõhn...) ja juukseid pesta pole soovi/võimalust, siis selle toote juustesse pritsimine annab koheselt juustele mõnusa lõhna.
Kolmandaks on see spray vajalik neile, kes kasutavad fööne või sirgendajaid, sest toode tagab juustele kuumuskaitse.

Mina leian, et selline armas ja mugavalt käsitletav pudel võiks olla iga naise juuksehooldusvahendite hulgas. Seda on mugav ka ridiküli pista, et päeva jooksul soengut kohendada, värsket lõhna lisada või juustele lisaläiget anda.

Kuna ma ei ole kunagi ühtegi sarnast toodet kasutanud, siis lisan veel kord, et mulle oli toode positiivses mõttes väga hea avastus ja jään kindlasti püsikasutajaks.