Loetle tooted brändi Ahava järgi

AHAVA

Surnumere mineraalidel põhinev kosmeetika

Ahava - heeberea keeles 'armastus'

Ahava taga peitub üle kolme aastakümne kestnud teadusuuringuid, mis muutsid Surnumere imed nahahoolduseks.

Surnumeri on võrratu looduslike mineraalide segude allikas, mis parandab naha välimust ja tervist. Aastakümneid on teadlased püüdnud paremini mõista, kuidas need inimnahale kasulikud on. See kirg tõmbas meie asutajad sellesse piirkonda elama ja lõpuks 1988. aastal asutasid AHAVA. Oleme ainus kosmeetikaettevõte, millel on Surnumere kaldal rajatised. Vaatleme seda ainulaadset keskkonda iga päev oma akende taga, tuletame meile pidevalt meelde meie sõltuvust loodusest ja esmatähtsat vajadust seda aktiivselt hoida põlvedele.

AHAVA pühendumus ja uuendusmeelsus

Usume looduse ja teaduse pidurdamatusse jõusse. Meie pühendunud teadlastest koosnev uurimis- ja arendusmeeskond töötab selle nimel, et muuta Surnumere looduslikud imed kaasaegseks, tulemustele suunatud nahahoolduseks. Meie teadlased keskenduvad uute võimaluste loomisele, kuidas nahka looduse abil tugevdada ja noorendada.

AHAVA - Puhas ja teadlik

Keskkonda austav kohtlemine ja looduse pakkumiste kaitsmine on meie prioriteetide hulgas. Need määravad iga otsuse, mida me AHAVA-s teeme. Kasutame keskkonnasäästlikke meetodeid oma tootetsükli igas etapis alates mineraalide kaevandamise protsessist kuni reovee filtreerimissüsteemini. Meie koostisained on valitud teadlikult ja vastutustundlikult, nii et saate kasutada meie tooteid absoluutse meelerahuga: vegan, julmusevaba, ei sisalda toksilisi ega potentsiaalselt kahjulikke aineid.

Ahava tooted:

Ahava Clear puhastustooted surnumere mineraalidega on ideaalne viis, kuidas saada lahti mustusest ilma nahka kuivatamata ja valmistada seda ette sügavhoolduseks. 
Ahava Hydrate sari on mõeldud naha niisutamiseks terve päeva vältel ja naha niiskustasakaalu taastamiseks. 
Ahava Smooth sari on vananemisvastane, tõhus hooldus, mis aitab vähendada kortse ja laike nahal. 

Ahava Mineral Radiance - uued tooted, mis puhastavad nahka saastunud linnaõhust, UV ja infrapuna kiirguste tekitatud kahjust seeläbi hoides ära enneaegse vananemise.

Ahava - nahasõbralikud koostisosad

Ahava lubab ainult nahasõbralikke koostisosasid.

Ahava valemid on:

• 100% vegan

• Allergiatestitud

• GMO vaba

• Parabeenivaba

• SLS/SLES, ftalaadi-, triklosaanivaba

• Teie ja meie meelerahu tagamiseks kasutame ainult nahasõbralikke koostisosi.

Ahava

AHAVA armastuslugu

Ahava - heeberea keeles 'armastus'

 

Ahava - unikaalsete mineraalide baasil loodud nahahooldus sari, mis loodi 1988. aastal Surnumere Laboratooriumi poolt.

Surnumeri on unikaalne veekogu, mis asetseb maailma kõige madalamas kohas (420 meetrit alla merepinna) ja sisaldab kõrgeimat mineraalide kontsentratsiooni (32% ) ning 21 erinevat mineraali. Surnumeri on koht, mis on tunnustatud raviva ja nahka uuendava mõju poolest. Toodetes on kasutatud Surnumerest leitud naturaalseid ekstrakte, mineraale ja taimi, et aidata taastada naha elujõudu ning pidurdada selle vananemist. Ahava toodete tuumaks ongi unikaalsed mineraalid, mis on kui väärtuslik hellitus nii kehale kui hingele.AHAVA tooted

Less
Toode on võrdlusesse lisatud

Mia24.ee e-pood kasutab oma tööks küpsiseid. 
Täpsem info privaatsustingimuste all.