Loetle tooted brändi Hoia Homespa järgi

Hoia Homespa - looduskosmeetika Saaremaalt

HOIA Homespa on Saaremaal tegutsev looduskosmeetika bränd, kes valmistab oma tooted käsitsi ja keskkonda säästvalt. HOIA tooted on 100% looduslikud ja neid ei ole testitud loomade, vaid inimeste peal. Kõik tooted peale deodorantide ja huulepalsamite (sisaldavad mesilasvaha) sobivad kasutamiseks ka veganitele. HOIA eesmärgiks on toota võimalikult keskkonda säästvalt ja eetiliselt ja nad ei koonerda koostisosade koguste ja kvaliteediga.

Hoia sooduskood


Meilt küsitakse üsna tihti eraldi sooduskoodi Hoia toodetele - sest ka paljud blogijad on erinevaid koode jaganud. Näiteks Marimell oma blogis jagab sooduskoodi, millega saab Hoia enda lehel -12% soodsamalt osta. Samuti on Mallukas oma blogis kunagi Hoia koodi jaganud. Nii oleme ka meie loonud eraldi Hoia sooduskoodi meie poes kasutamiseks. Annab see -15% kõikidelt Hoia Homespa toodetelt. Kood on (vajuta järgneval lingil):

Kasuta ostul koodi MIAHOIA ja saad kõik Hoia Homespa tooted 15% soodsamalt. Kui sul tekib probleeme meie e-poes antud koodi kasutamisega, siis võta meiega julgelt ühendust.

Tere tulemast hoia fantastilisse maailma!

Hoia Homespa

HOIA Homespa on Saaremaal tegutsev looduskosmeetika bränd, kes valmistab oma tooted käsitsi ja keskkonda säästvalt. HOIA tooted on 100% looduslikud ja neid ei ole testitud loomade, vaid inimeste peal. Kõik tooted peale deodorantide ja huulepalsamite (sisaldavad mesilasvaha) sobivad kasutamiseks ka veganitele. HOIA eesmärgiks on toota võimalikult keskkonda säästvalt ja eetiliselt ja me ei koonerda koostisosade koguste ja kvaliteediga.

Hoia tooted on loodud põhjamaisele kuivale ja dermatiidile kalduvale nahale ning need on: 
– toodetud keskkonda säästvalt
– testitud vaid inimeste peal
– aroomiteraapilised
– käsitsi valmistatud
– 100% looduslikud
– 99% vegan
Hoia Homespa tooted Mia24.ee e-poes

HOIA tooted ei sisalda parabeene, silikoone, alkoholi, täiteaineid ega teisi kehale kahjulikke või ebavajalikke aineid. HOIA kasutab kehakoorijates ja kehavahtudes ja teistes toodetes rikkalikult orgaanilist rafineerimata sheavõid, mida valmistavad käsitsi Ghanas elavad naised, kes saavad oma töö eest õiglast tasu. Niisiis toetad HOIA toodete ostuga puuduses elavate kogukondade paremat toimetulekut ja haridust Ghanas. Sheavõid peetakse Aafrika naiste kullaks! Just rafineerimata sheavõil on säilinud kõik parimad toimed. Kahjuks rafineerimata sheavõid kasutatakse ka loodustoodetes äärmiselt harva ja informatsiooni selle kohta, kas mõni tooraine tootes on rafineeritud või mitte, ei leia ka tooteinfolt koostise alt, sest rafineeritud ja rafineerimata sheavõi ladina keelne nimetus (INCI) on täpselt sama.

HOIA tooted on suunatud kõigile, kes tahavad oma nahale pakkuda vaid 100% looduslikke efektiivseid tooteid, mida ei ole katsetatud loomade peal ning mis on toodetud keskkonda säästvalt. HOIA tooted sobivad eriti hästi just Põhjamaisele kuivale ja dermatiidile kalduvale nahale, sest rikkalikke õlisid on toodetes kordades rohkem, kui näiteks kreemides ja veepõhistest toodetes.

HOIA-l on ligi 50 erinevat toorainet, mis kõik tuleb erinevatest kohtadest. Argaaniaõli tuleb näiteks otse Marokost, ehk sealt, kus ainsana maailmas kasvab looduslikult Argaaniapuu. Sheavõi tuleb Aafrikast. Nii argaaniaõli pressimine kui sheavõi valmistamine annavad moslemiusku ühiskonnas võimaluse töötamiseks ka naistele, eriti lesknaistele, kes saavad niiviisi teenida raha oma laste hariduse jaoks. Samas kadakamarjad, tudraõli ja kanepiseemneõli tulevad siitsamas Saaremaalt!Paljud teised asjad tulevad Inglismaa tarnijatelt.

KUIDAS ERINEB HOIA TEISTEST LOODUSKOSMEETIKA BRÄNDIDEST?

Üheks erinevuseks on kindlasti see, et kasutame hästi palju rafineerimata sheavõid, mis on lihtsalt niivõrd hea asi, et seda oleks patt mitte kasutada. Enamus tootjatest kasutab küll seda, kuid rafineeritud kujul, milles ei ole enam neid omadusi, mis selles toores, ehtsas, veidi suitsuselt lõhnavas ja kollakat värvi Aafrika kullas. Kindlasti on HOIA toodete erinevus teistest eesti tootjatest see, et meie toodetes ei ole vett (va lilleveed). Kallites kreemides on alati kõige esimene komponent vesi ehk aqua, sest seda on tootes kõige rohkem (koostisosade järjestus peab olema kahanevas järjekorras), kuid vesi teadupärast ei maksa mitte midagi. HOIA toodetes on vesi asendatud väärtuslike õlide ja rasvadega, mis tähendab, et sama raha eest saad sa tegelikult rohkem. HOIA tooted on kontsentreeritud ja ka ilma igasuguste lisaaineteta, mida tavaliselt kreemidesse lisatakse lõhna, konsistentsi, värvi ja säilivuse parandamiseks. HOIA tooted on tõepoolest 100% looduslikud ja lisaainete vabad. Kõik ained, mis toodetesse on lisatud, töötavad 100% naha heaolu nimel, mitte selleks, et kreem oleks lumivalge või sinine. Mitte ka selleks, et kreemil oleks mõnus konsistents ja ta säiliks 5 aastat.

Kvaliteetne looduskosmeetika

HOIA tooted on 100%  looduslikud ja neid ei ole testitud loomade peal, neid testitakse inimeste peal!
HOIA ei koonerda koostisosade koguste ja kvaliteediga.
HOIA tooted ei sisalda loomseid koostisosi.
HOIA valmistab oma tooteid käsitsi Saaremaal, kivide ja kadakate vahel.
HOIA tooted ei sisalda parabeene, silikoone, alkoholi, täiteaineid ega teisi kehale kahjulikke või ebavajalikke aineid.
HOIA tooted leevendavad psoriaasi, dermatiiti, kuiva ja ketendavat nahka ja aitavad paljude teiste nahaprobleemide korral.

HOIA kasutab kehakoorijates ja kehavahtudes rikkalikult orgaanilist rafineerimata sheavõid, mida valmistavad käsitsi Ghanas elavad naised, kes saavad oma töö eest õiglast tasu. Niisiis toetad HOIA toodete ostuga puuduses elavate kogukondade paremat toimetulekut ja haridust Ghanas.

HOIA looduskosmeetika on valmistatud loodus- ja loomasõbralikku mõtteviisi järgides. Kindlasti oleme selle poolt, et tooted, mis peaksid tagama inimesele rõõmu ja heaolutunde, ei tohiks seda teha kellegi teise vabaduse ja õnne arvelt. Seega, armsad veganluse põhimõtete järgijad: HOIA südametunnistus põksub teiega samas rütmis ning jagame teie vaateid! Meie toodetes pole kasutatud loomset päritolu aineid, välja arvatud huulepalsamid, mis sisaldavad mesilasvaha. Õnnelike mesilaste vaha! Pole aga välistatud, et ühel hetkel oleme sealmaal, kui ka see loomset päritolu tooraine on asendatud millegi muuga… Hoiame teid kindlasti kursis! Meie praeguste ning tulevaste klientide teadlikkuse suurendamiseks ning ka juba teadjamatele meeldetuletuseks toome aga siinkohal ära peamised loomset päritolu koostisosad, mida ilutööstuses kõige rohkem kasutatakse. Lihtsalt, et teaksite, mida karbikaanelt lugedes tähele panna ning millest hoiduda, kui olete vegan-elustiili järgija.

Hoia SPA Efektiga Kehakoorijad


… on spa- efektiga, see tähendab, et peale kehakoorija kasutamist tekib tunne, nagu oleksid tulnud spa-st.
Aroomiteraapilised kehakoorijad eemaldavad surnud naharakud, puhastavad nahka,
parandavad vereringet, toidavad ja niisutavad nahka ja tõstavad tuju. Peale kasutamist ei ole vaja kreemitada!

Hoia kehavahud


… on ainulaadsed kehapalsamid, mis sisaldavad rikkalikult imelist rafineerimata sheavõid, kookosrasva,
kakaovõid ja teisi taimseid õlisid. Neis ei ole vett ja need imenduvad kiiresti, pakkudes sinu nahale 100% looduslikku hoolitsust.
Kehavahud sisaldavad ka nahale olulist E-vitamiini, asendamatuid rasvhappeid ja aromaatseid eeterlikke õlisid (kookose kehavaht
eeterlikke õlisid ei sisalda).

Hoia Homespa KKK

Järgnevalt oleme kokku pannud meilt kõige enam küsitud küsimused Hoia Homespa toodete kohta.

Kes on Hoia Homespa?

HOIA homespa on Saaremaal tegutsev looduskosmeetika bränd, kes valmistab oma tooted käsitsi ja keskkonda säästvalt. HOIA tooted on loodud põhjamaisele kuivale ja dermatiidile kalduvale nahale, need on 100% looduslikud ja neid ei ole testitud loomade, vaid inimeste peal.

Kas olete Hoia Homespa edasimüüja?

Oleme Hoia Homespa toodete ametlik edasimüüja. Meie ise ei tooda antud tooteid, kuid müüme neid edasi. Võite tooteid tulla ostma meie Keila kauplusesse või tellida meie e-poest. Valdav enamus tooteid on meil kohe laos olemas, kuid kui ei ole, siis saame neid alati kiiresti Saaremaalt juurde tellida.


Kas teil on hoia homespa toodetele kupong / sooduskood?

Kasuta ostul koodi MIAHOIA ja saad kõik Hoia Homespa tooted 15% soodsamalt. Kui sul tekib probleeme meie e-poes antud koodi kasutamisega, siis võta meiega julgelt ühendust.

Mille poolest erineb Hoia kosmeetika?

Kõik Hoia Homespa tooted on valmistatud käsitsi ja keskkonda säästvalt. Nad on 100% looduslikud ja sobivad hästi põhjamaa inimestele. Kõik tooted peale deodorantide ja huulepalsamite (sisaldavad mesilasvaha) sobivad kasutamiseks ka veganitele. HOIA eesmärgiks on toota võimalikult keskkonda säästvalt ja eetiliselt ja me ei koonerda koostisosade koguste ja kvaliteediga.

Mis on populaarsemad Hoia Homespa tooted?

Meie e-poes ja Keila poes on kõige populaarsemateks Hoia Homespa toodeteks kindlasti näoseerumid ja vaarikaseemne õlid. Kuid uusi tooteid tuleb Hoia-l pidevalt ja need võivad muutuda. Järgnevalt oleme loonud ka nimekirja kõige enam ostetud ja otsitud Hoia toodetest.

Hoia deodorandid

Hoia Homespa tootevalikus on kolm loodusliku deodoranti - Looduslik deodorant Lavendel, Looduslik deodorant Laimimünt ja Looduslik deodorant Lõhnatu.

Hoia Homespa näoseerum

Hoia näoseerum REPAIR on mõeldud aknele kalduvale, põletikulisele, kuivale ja ketendavale nahale, kuid ka rasusele, laigulisele, punetavale ja pindkuivale näonahale. Toode on saadaval nii 30ml pudelis kui ka 10ml pudelis.

Hoia noorendav näoseerum

Hoia noorendav näoseerum on kiiresti imenduv näoõli, mis on suure E-vitamiini sisaldusega. Seerum silub kortse, pidurdab vananemist, parandab naha tekstuuri, toonust, elastsust ja jumet, pinguldab nahka ja aitab säilitada naha niiskusetasakaalu, uuendab naharakke, kaitseb vabade radikaalide ja keskkonna kahjulike mõjude eest, parandab tuhmi ja elutu naha väljanägemist, leevendab päikesepõletust.

Hoia vaarikaseemneõli

Hoia Homespa vaarikaseemneõli on kvaliteetne, külmpressitud, rafineerimata ja kiiresti imenduv õli, mis aitab hoida nahka pehme, elastse, siidiselt sileda ja niisutatuna. Vaarikaseemneõli sisaldab rikkalikult eriti võimsat antioksüdanti, E-vitamiini, mis toniseerib nahka ja pidurdab vananemisprotsesse. Hoia vaarkaseemneõli on saadaval 50ml ja 100ml tootena. Vaarikaseemneõli on üks ainsaid õlisid maailmas, millele on üllatavalt suur looduslik võime imada nii UVA kui ka UVB kiiri, hinnanguliselt on vaarikaseemneõlil looduslik SPF vahemikus 28-50, mis teebki sellest õlist eriti harukordsete omadustega suvetoote. Õli võib kasutada nii kehal kui ka näol, see sobib ka ideaalselt päevakreemi asemel kasutamiseks, sest vaarikaseemneõli on kiiresti imenduv ja ei ummista poore. Lisaboonusena kaitseb see veel nahka keskkonna kahjulike mõjude eest, aitab hoida naha pehme, niisutatu, elastse ja siidiselt siledana. Õli sisaldab rikkalikult E-vitamiini, mis toniseerib nahka ja pidurdab vananemisprotsesse. Samuti leidub õlis erakordselt palju asendamatuid rasvhappeid (Omega 3 ja Omega 6), mis leevendavad naha punetust, ketendust, ärritusi ja muid nahaprobleeme. Õli on põletikuvastaste ja tervendavate omadustega ning aitab hoida naha terve ja säravana. Kusjuures, vaarikaseemneõli sobib ideaalselt ka beebidele, õrnale ja tundlikule nahale, kuid ka kõikidele teistele nahatüüpidele.

Hoia Homespa suvetooted

Hoia beebivaht

Hoia beebivaht kookosega on eriti pehme koostisega 100% naturaalne beebikreem. Paljud lapsevanemad on HOIA beebivahuga väga rahul, kuivõrd see on aidanud neil tulemuslikult võidelda mähkmelööbe, dermatiidi, naha kuivuse ja paljude teiste nahaprobleemidega. Hoia beebivaht tsingiga on pehme vahustatud võie, mis sisaldab rikkalikult sheavõid, kookosrasva, kakaovõid ja teisi taimseid õlisid, mis niisutavad ja hooldavad efektiivselt nahka, aitavad selle hoida terve ja siidiselt siledana, sisaldab looduslikku tsinkoksiidi, mis kaitseb nahka ärrituste eest, väldib haudumist ja leevendab mähkmelöövet, aitab leevendada põletikulist, kuiva, punetavat ja ketendavat nahka.

Hoia juukseseerum

Hoia Juukseseerum ergutab juuksekasvu, muudab juuksed pehmemaks, kohevamaks, toidab neid asendamatute rasvhapetega ning aitab taastada juuste loomuliku sära ja läike, parandab juuste struktuuri, parandab peanaha seisukorda leevendades peanaha kuivust, ärritust ja sügelust. Juukseseerumi võtmekomponent on mustköömneõli, mis aitab vältida juuste väljalangemist ja hallide karvade tekkimist.

Hoia kehavaht

Kõik Hoia Homespa kehavahud sisaldavad 40% rafineerimata sheavõid, mis on erakordselt suur kogus ning just sellepärast saab HOIA kehavahtusid kasutada kõikidel eespool toodud viisidel sheavõi asendaja: need sobivad juuksemaskiks (mis tuleb šampooniga välja pesta); erinevate nahaprobleemide leevendamiseks; kookose kehavaht ja beebivaht on suurepärane hooldusvahend beebide nahale ning sobib ka noorendava, pehmendava ja hooldava vahendina näole! Ka tulevased kõhukad beebiemmed armastavad HOIA kehavahtusid rasedusarmide ennetamiseks ja sügeleva kõhu rahustamiseks ja niisutamiseks!

Hoia kehakoorija

Hoia kehakoorija mitte ainult ei eemalda nahalt surnud naharakke, vaid ka puhastab nahka. Nimelt sisaldavad HOIA kehakoorijad rikkalikult kookosrasva, mis on tugevate antibakteriaalsete omadustega, seega ei pea muretsema kahjulike bakterite pärast, kuigi vaevalt, et meie kehal neid nii väga ongi.

Hoia huulekoorija

Hoia orgaaniline huulekoorija, mis koosneb kolmest söödavast koostisosast huulekoorija, mis toidab ja kaitseb huuli ning parandab huulte verevarustust.

Hoia aaloesprei

Hoia Homespa niisutav aaloesprei sisaldab aaloevett, mis aitab nahka niisutada, leevendab päikesepõletust ja rahustab ärritunud ja põletikulist nahka, leevendab aknet ja aitab haavadel kiiremini paraneda.

Hoia argaaniaõli

Hoia Homespa orgaaniline argaaniaõli sobib suurepäraselt kehale ja näole, kätele ja küüntele, juustele ja peanahale, beebidele ja rasedatele, tundlikule ja õrnale nahale. HOIA argaaniaõli pressitakse värskelt alles peale tellimuse esitamist, mis tähendab, et see on alati värske.

Hoia habemeõli

Hoia Homespa habemeõli, ehk teise nimega Härrade habemeseerum on argaaniaõli baasil luksuslik seerum habemele, mis kiirendab kasvu, toidab ja niisutab habet, muudab selle pehmeks ja paremini kammitavaks. Seerum imendub kiiresti, leevendab naha kuivust, punetust, ketendust ja ärritust. Habemeõlil on karge ja mehine aroom.

Hoia säravaht

Hoia Homespa säravaht golden godness on vahustatud kehapalsam, mis jätab naha sädelema ja niisutab sügavuti, aitab ennetada ja vähendada venitusarme, parandada naha elastsust ja tekstuuri, leevendab erinevaid nahaprobleeme, vähendab punetust ja ketendust.

Hoia huulepalsam

Hoia Homespa huulepalsamid on erilised tooted, mille koostisesse on valitud vaid parimad külmpressitud taimsed õlid ja võided. Kas teadsid, et Hoia huulepalsamis on samuti seesama külmpressitud rafineerimata varikaseemneõli, mis annab huulepalsamile kerge päikesekaitse? Vääriline koht on huulepalsamis ka argaaniaõlil, mis aitab sinu musisuud kaitsta enneaegse vananemise eest. Hoia huulepalsami superstaariks on rafineerimata sheavõi, mis muudab sinu huuled eriti pehmeks ja siidiseks. Huulepalsamist ei puudu ka kakaovõi ja mesilasvaha, mis aitavad huuli keskkonna kahjulike mõjude eest kaitsta ja piparmündi eeterlik õli aitab huuli kuumal suvepäeval jahutada.

Hoia jalakoorija

Hoia Homespa turgutav jalakoorija sisaldab 3 erineva suurusega koorivaid looduslikke terakesi, mis koorivad tõhusalt surnud naharakud ja pakuvad koorimise ajal jalgadele vereringet parandavat mikromassaaži. Jalakoorija sisaldab rikkalikult rafineerimata sheavõid ja kookosrasva, mis muudavad jalad pehmeks, niisutatuks ja siidiselt siledaks. Kadakamarja ja rosmariini eeterlikud õlid turgutavad väsinud jalgu.

Hoia kulmuseerum

Hoia Homespa erakordselt rikkaliku koostisega kulmuseerum BUSH stimuleerib kulmukasvu, aitab neil püsida tervete ja kaunitena ning varustab neid vajalikke rasvhapete, vitamiinide ja mineraalainetega. Hoia kulmuseerum sisaldab rikkalikult rafineerimata võimsa koostisega mustköömneõli, riitsinusõli, gammalinoleenhapet ja granaaõutõunaseemneõli, mis koostoimes aitavad karvakasvu ergutada, tugevdada olemasolevate karvade struktuuri, parandada nende väljanägemist.

Hoia meigieemaldusõli

Hoia looduslik meigieemaldusõli on saadaval kahes suuruses - 30ml ja 100ml. Pehme tekstuuriga lõhnatu meigieemaldusõli on vitamiinirikas ja tõhus, eemaldades kogu meigi ja mustuse, ei ummista poore, taastab tuhmi nahka ja parandab selle elastsust, leevendab nahaärritusi ja ka päikesepõletust.

Hoia monoivõi

Hoia Homespa monoivõi on eriti hea päikesepõletuse leevendaja, see pehmendab ja niisutab nahka sügavuti ning jätab selle meeldivalt lõhnama. Seda võib kasutada toitva kreemi asemel nii näol, kehal kui ka beebide naha hooldamiseks. Sobib ka juuksemaskiks või vanniveele lisamiseks.

Hoia päikesekaitse

Hoia Homespa looduslik päevitusõli, mis annab pealekandmisel nahale kerge jume ja aitab saavutada Eesti kliimas sügava ja kauakestva päevituse. Õli sisaldab võimsaid taimseid antioksüdante, mis aitavad nahka päevitamiseks ette valmistada seda sügavuti niisutades, toites ja pehmendades. Päevitusõli sisaldab loodusliku päikesekaitset (SPF 20), mis tuleneb päevitusõli võtmekomponendiks oleva vaarikaseemneõli võimest imada UVA ja UVB kiiri. Päevitusõli toidab nahka beetakaroteeni ja vitamiinidega, kaitstes nahka vananemise ja päikese kahjulike mõjude eest. HOIA päevitusõli sobib kasutamiseks ka peale päevitamist, aidates olemasolevat päevitust pikendada.

Hoia roosivesi

Hoia Homespa orgaaniline roosivesi niisutab, värskendab, toniseerib ja pehmendab nahka. Aitab siluda kortse, ühtlustada jumet ja uuendada naharakke. Roosivesi sobib kõikidele nahatüüpidele, ka kuivale, küpsele ja tundlikule nahale. Aitab säilitada naha PH taset, rahustab põletikulist ja põlenud nahka, leevendab ka aknet. Roosivesi sobib ka tundlikele inimestele, rasedatele ja lastele.

Hoia sädelev huulepalsam

Hoia Homespa sädelev huulepalsam on maheda mandariini lõhnaga huultel sulav palsam, mis kaitseb huuli päikese, tuule ja keskkonna kahjulike mõjude eest. Huulepalsamis sisalduvad säraosakesed jätavad huuled ahvatlevalt sädelema. Huulepalsam hooldab ja niisutab huuli sügavuti, muudab need siidiselt siledaks ja pehmeks, ei tekita pidevat vajadust huultele midagi määrida.

Hoia teepuuvesi

Hoia Homespa puhastav teepuuvesi on antibakteriaalsete omadusega näotoonik, mis aitab leevendada põletikulist ja aknele kalduvat punnilist nahka. Toode värskendab, puhastab ja toniseerib nahka, leevendab naha punetust ja sügelust ning ühtlustab nahatooni. Sobib hästi rasuse ja aknele kalduva naha hooldamiseks. Toode ei kuivata nahka.

Less
Toode on võrdlusesse lisatud

Mia24.ee e-pood kasutab oma tööks küpsiseid. 
Täpsem info privaatsustingimuste all.