Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervaskanto - Tõrva leilitilgad, 50ml

Viide:6430019200773

Puhas loodustoode. Kasutatakse saunas leili vette. Leevendab ka tõbist enesetunnet ja tekitab sauna hea lõhna.

6,00 € KM-ga


Rohkem infot

Tervaskanto - Tõrva leilitilgad, 50ml

Puhas loodustoode. Kasutatakse saunas leili vette. Leevendab ka tõbist enesetunnet ja tekitab sauna hea lõhna.

Koostisosad: puhas tõrvavesi

Tõrva leilitilgad on puhas loodustoode. Need tilgad on spetsiaalselt loodud selleks, et suurendada saunakogemust, lisades meeldivat aroomi ja pakkudes mitmeid tervisele kasulikke omadusi. Kui tõrva leilitilgad lisatakse saunaveele, vabastavad need oma looduslikud omadused, luues rahustava ja ergutava atmosfääri.

Tõrva leilitilkasid kasutatakse saunas mitte ainult nende aromaatsete omaduste, vaid ka nende terapeutilise kasu tõttu. Tõrava looduslikel omadustel on juba sajandeid teadaolevalt olnud tervendav mõju organismile. Saunas kasutatuna võivad tõrvatilgad aidata leevendada haigustunnet ja ebamugavustunnet, soodustades lõõgastumist ja üldist heaolu.

Lisaks haigustunde leevendamisele avaldavad tõrva tilgad kehale ka noorendavat mõju. Tõrvas sisalduvate sisalduvate looduslike ühendite ainulaadne kombinatsioon aitab stimuleerida vereringet ja soodustab detoksikatsiooni. See võib aidata parandada naha üldist tervist ning suurendada elujõudu ja heaolu.

Üks tõrva leilitilkade märkimisväärseid omadusi on nende meeldiv aroom. Kui need tilgad lisatakse leiliveele, eraldavad nad peent ja rahustavat lõhna, mis täidab õhu, luues rahustava ja lõõgastava atmosfääri. Tõrva leilitilkade looduslik lõhn lisab saunakogemusele looduse hõngu, võimaldades inimestel lõõgastuda ja põgeneda igapäevaelu stressist.

Lisaks aitab tõrva leilitilkade kasutamine saunas kõrvaldada soovimatuid lõhnu. Tõrva aromaatsed omadused neutraliseerivad ebameeldivaid lõhnu, jättes sauna pärast iga kasutuskorda värske ja puhta lõhna. See on hea näitks ühissaunades.