Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Woodland Wonders - ÖKO pudruhelbed "Sweet Dreams", Õunad, Pirnid & Kaneel, 150g

Viide:5712624050242

Sobib juba alates 6. elukuust. Maheda kaera, õunte, pirnidega ja kaneeliga. Kaerajahu segu, mis sobib ka pannkookide tegemiseks ja küpsetamiseks.

*ÖKO
*VEGAN
*PIIMAVABA (st ka laktoosivaba)
*SUHKRUVABA (sisaldab vaid looduslikku suhkrut)
*KÕRGE KIUDAINETE SISALDUSEGA
*EI OLE LISATUD SUHKRUID

4,98 € KM-ga


Rohkem infot

Woodland Wonders - ÖKO pudruhelbed "Sweet Dreams", Õunad, Pirnid & Kaneel, 150g

Tutvustame ideaalset toitu väikestele lastele alates 6. elukuust - piimavaba, suhkruvaba ja vegan segu kaerajahust, mis on valmistatud maheda kaera, õunte, pirnide ja kaneeliga! See mahe ja maitsev beebitoit sobib mitte ainult igapäevaseks pudruks, vaid seda saab kasutada ka pannkookide ja muude küpsetiste valmistamiseks. Tänu mahepõllumajanduslikele koostisosadele sobib see kaerajahu suurepäraselt kasvavatele väikelastele, sest see on suurepärane oluliste toitainete, mineraalide ja vitamiinide allikas. Samuti on seda lihtne valmistada. Tänu oma mahedale ja peenele maitsele on see kindlasti nii laste kui ka täiskasvanute lemmik!

*ÖKO
*VEGAN
*PIIMAVABA (st ka laktoosivaba)
*SUHKRUVABA (sisaldab vaid looduslikku suhkrut)
*KÕRGE KIUDAINETE SISALDUSEGA
*EI OLE LISATUD SUHKRUID

See maitsev puder annab teie lapsele hea täiskõhutunde, laps uinub täiskõhuga ööunne – just see mida sinu beebi vajab pärast põnevat seiklusrikast päeva.

Woodland Wonders - ÖKO pudruhelbed valmistamine

Valmistamine:

  1. Kiiresti valmiv: valage kaussi 15g helbeid ja lisage 45ml keeva vett (100 ° C). Segage ja laske tõmmata 1 minut. Lisage 15ml rinnapiima, piimasegu või vett ja segage uuesti, kuni puder on soovitud konsistentsiga. Serveerige jahutatult.
  2. Ühtlase konsistentsi saamiseks valage potti 15g helbeid koos 60ml veega. Laske keema ja segage pidevalt, kuni puder on ühtlane ja kreemjas. Tõstke ära pliidilt ja segage juurde 15 ml lapsele sobivat piima. Serveerige jahutatult.

Lisage rohkem vett või pudruhelbeid, kui teie laps eelistab teistsugust konsistentsi.

Sisu: 150 g (vastab umbes 10 portsjonile)

Woodland Wonders - ÖKO pudruhelbed koostisosad

Koostisosad: jahvatatud täisterakaer* (85%), õunapulber* (7,5%), pirnipulber* (7,5%), kaneel* (< 1%), tiamiin. *Ökoloogiline.

Toitumisalane teave 100 g kohta: energiasisaldus: 1524kJ/361kcal, rasvad 5,6 g, millest küllastunud rasvhapped 0,9 g; süsivesikud 61,5 g, millest suhkrud* 9 g; kiudained 10,5 g; valgud 11 g; sool 0 g; tiamiin 1,4 mg.

Päritolumaa: Taani.