Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Madara - Sügavniisutav huulepalsam 4,5g

Viide:4752223006517

Sertifitseeritud looduslik huulepalsam, mille koostisse kuuluvad rahustav bisabolool, oomega-rasvhapeterikas astelpajuõli ja antioksüdantidest pungil mustikaseemneõli, niisutab ja kosutab huuli tõhusalt. Kuivus ja ebamugavustunne kaovad.

7,79 € 11,99 € 35% KM-ga


Rohkem infot

Madara - Sügavniisutav huulepalsam 4,5gr

SOS Lip Hydra Rescue Balm

Ebamugavustunne? Kuivad ja pragunenud huuled? Vajad niisutust?

Sertifitseeritud looduslik huulepalsam, mille koostisse kuuluvad rahustav bisabolool, oomega-rasvhapeterikas astelpajuõli ja antioksüdantidest pungil mustikaseemneõli, niisutab ja kosutab huuli tõhusalt. Kuivus ja ebamugavustunne kaovad.

Sobib suurepäraselt nii aastaaegade vahetumisest tingitud niiskusekao kompenseerimiseks kui ka igapäevaseks huulehoolduseks. Huuled on pehmed ja põhjalikult kaitstud keskkonna kahjulike mõjude eest.

99% koostisainetest on looduslikku päritolu, 33% koostisainetest on mahetootmisest.

Madara - Sügavniisutav huulepalsam kasutamine

Kasutamine: Kanna puhastele, kuivadele huultele. Kasuta korduvalt vastavalt vajadusele.

Madara - Sügavniisutav huulepalsam koostisosad

Koostisosad:  Ricinus Communis (Castor) Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Vegetable (Olus) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Rhus Succedanea (Wax Tree) Fruit Wax, Rhus Verniciflua Peel Cera/Rhus Succedanea Fruit Cera, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Prunus Amygdalus (Almond) Dulcis Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Aroma, Tocopherol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit Butter, Dicaprylyl Carbonate, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Titanium Dioxide (CI 77891), Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Bisabolol, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Seed Oil, Betaine, Stevia Extract, Maltodextrin, CI 77492 (Iron oxide), Citric acid, Aluminum Hydroxide, Glycolipids, Tricalcium Phosphate, Limonene.

Jätkusuutlikkus

See toode on valmistatud Lätis, MÁDARA tehases, kasutame 100% taastuvressurssidest saadud rohelist elektrit. Kõik meie laborites välja töötatud koostised on nahasõbralikud ja biolagunevad.

Kasutame keskkonnasõbralikke pakendeid, sealhulgas taaskasutatud plasti, ookeanijäätmeid ning taimset päritolu plasti. Meie tuubid, pudelid ja flakoonid on alates 2006. aastast 100% ringlussevõetavad.