Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

LoodusSPA - Kätekreem kibuvitsaseemneõliga 80ml

Viide:4744905010615

Kätekreem on toitev ja niisutav, imendub väga hästi. Kibuvitsaseemneõli aitab säilitada naha niiskustaset, omab põletikuvastast toimet ning sisaldab rohkelt nahale kasulikke aineid: lükopeeni, beetakaroteeni, retinooli ning asendamatuid küllastamata rasvhappeid. Kätekreem on meeldiva tsitruselise lõhnaga- sidrunheina ja greibi eeterlike õlide segu mõjub rahustavalt ja lõõgastavalt.

13,50 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Kätekreem kibuvitsaseemneõliga

LoodusSPA kätekreemid

Kibuvitsaseemneõliga kätekreem on toitev ja niisutav, imendub väga hästi. Kibuvitsaseemneõli aitab säilitada naha niiskustaset, omab põletikuvastast toimet ning sisaldab rohkelt nahale kasulikke aineid: lükopeeni, beetakaroteeni, retinooli ning asendamatuid küllastamata rasvhappeid. Kätekreem on meeldiva tsitruselise lõhnaga- sidrunheina ja greibi eeterlike õlide segu mõjub rahustavalt ja lõõgastavalt.

ILUTEEMANT 2017 – parim looduskosmeetikatoode

Koostis: Aqua, Vitis vinifera(Grape)seed oil,Butyrospermun parkii butter,Cocos NuciferaOil,Rosa Canina(Rosehip)Oil,Persea Gratissima(avocado)oil,Glycerin,Polyglyceryl-3Mehylglucose Distearate,Theobroma cacao seed butter,Cera Alba, Tocopherol,Benzyl Alcohol,Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid,Citrus Paradisi (grapefruit)Peel Oil, Cymbopogon Flexuosus(lemongrass)Herb Oil, Citral*, Linalool*,Geraniol*,Citronellol*, Limonene*

Ei sobi veganitele, sest sisaldab mesilasvaha.