Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference - 5D Rikkalik kehapiim 120ml

Viide:4742124007485

Luksuslik ja kiirelt imenduv kreem, mis aitab naharakkudel uueneda. Hoiab naha sileda ja pringina. Sobib eriti hästi kuivale nahale ja pidev kasutamine tagab sileda, pehme ja heas toonuses naha. 

55,00 € KM-ga


Rohkem infot

5D Rikkalik kehapiim

5D Enriched Body Lotion

Selle kreemi luksuslik ja kiiresti imenduv koostis peidab endas taimset tüviraku ekstrakti, mida saadakse pruunist riisist ja sojaubadest ning millele lisatakse spetsiaalne bakter, et meie nahas olevad tüvirakud (paljunemisvõimelised rakud) saaksid piisavalt elujõudu ning energiat, mida on vaja naharakkude uuenemiseks. Heas tempos paljunevad ja uuenevad tüvirakud hoiavad naha sileda ja pringina. Ihupiim sisaldab lisaks veel siidiproteiine, Surnumere mineraale ja looduslike õlide kokteili – kõik need looduslikku päritolu koostisained tagavad naha kaitsevõime suurenemise ja niiskuse säilimise nahas pika aja jooksul. Unikaalne patenteeritud HYDRESIA® emulsioon, meie kõikide kreemide süda, koosneb värvohaka oleosoomidest, millel on niiskust ja toitaineid järk-järgult vabastav mõju, tagades pika-ajalist niisutust. Kreem on mõeldud kuivale nahale ja selle pidev kasutamine aitab kaasa sileda, pehme ja heas toonuses naha saavutamisele.

5D Rikkalik kehapiim kasutamine

Kasutamine: Kandke ihupiim nahale igapäevaselt, pärast vanni või  dušši. Sobib kõikidele nahatüüpidele, sealjuures ka tundlikule nahale.

See toode on dermatoloogiliselt testitud ja tunnistatud nahka mitte ärritavaks

5D Rikkalik kehapiim koostisained

Koostisained on looduslikku päritolu. EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, PEG ühendeid, sünteetilisi lõhna-ja värvaineid

Koostis: Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate and Retinyl Palmitate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (and) Squalane, Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate, Silk Protein, Dead Sea Minerals, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Green Tea Fragance Oil.

Cell Innovation sari

Rääkides looduskosmeetikast on paljudel hirm, et vananemisilmingute ja elastsuse kao vastu jäävad emakese maa pakutavad ekstraktid jõuetuks. Õnneks on olemas taimsed tüvirakud – parim energiaallikas meie enda tüvirakkudele. Tüvirakud on paljunemisvõimelised rakud ja selleks, et nahk püsiks sile ja elastne on pidevalt vaja rakkude uuenemise protsessi kiirendada. Alates aastast 2009 on tüvirakkudest üha rohkem kuulda. Esmalt avastasid teadlased, et ühte liiki Šveitsist pärit õunasort püsib märksa kauem värske ja krõmps kui teised. Leiti, et selle õuna tüvirakud funktsioneerivad sarnaselt meie tüvirakkudele. Nüüd saame öelda, et taimseid tüvirakke on võimalik ekstraheerida paljudest teistest taimedest, näiteks pruunist riisist ja sojaubadest, nagu seda on tehtud eestimaise looduskosmeetika sarja Domina Elegans/
D´DIFFERENCE toodetes.

Kui kasutada taimse tüvirakuekstraktiga tooteid, siis on peale paari nädala kuni ühe kuu möödumist näha tulemusi – jooni ja kortsukesi on vähem, naha elastsus ja toonus on tõusnud, naha kaitsevõime suurem ja jume on imeline, nagu portselan. Kui teile on oluline võimas looduslik „jõujaam“ teie nahas, siis leidke üles taimsete tüvirakkudega tooted! Kõik Cell Innovation sarja tooted, tähisega 5D, taimseid tüvirakke sisaldavad. Kuna rõhume uuenduslikkusele, oleme lisanud sarja kreemidesse, seerumitesse ja maskidesse ka hüaluroonhappe, mille niisutav ja niiskust säilitav mõju on legendaarsed!