Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

A.VOGEL - Bioforce kreem 35g/37ml

Viide:7610313021116

Bioforce kreem - Naha kaitsja! Toidab ja pehmendab õrnalt teie kuiva, karedat ja lõhestunud nahka. Pehme, sametine, toitaineterikas kreem pakub teie nahale täiuslikku kaitset kuivuse ja kahjustumise eest.

8,40 € KM-ga


Rohkem infot

Bioforce kreem 

• pehmendab kuiva, lõhenenud nahka
• pehmendab parkunud, karedat nahka
• toidab lõhenenud nahka
värskete taimede ekstraktidest

Bioforce kreem (endine 7Herb Cream) on unikaalne segu naturaalsetest taimedest ja õlidest. Metsaniitude jumalikkusega õnnistatud liht-naistepuna koos päevalille ja saialillega toidab ja aitab terveneda ülekoormatud nahka. Lisaks neile toniseerib nõiapuu omal moel nahka nii, et edasisi nahakahjustusi ei tekiks.

Meie ilueksperdid kasutavad värskeid elus taimeekstrakte, et tuua teieni luksuslikud nahahooldustooted. Me paneme igasse tootesse palju armastust, hoolt ja austust Looduse vastu. Meie iluliin on 100% taimne ja me ei testi oma tooteid loomadel.

Kasutamissoovitus

Määrige seda huultele, narmedavatele küünenahkadele, kahjustunud, ärritunud nahale. Samuti sobib see peale habemeajamist ärritunud nahale määrimiseks tänu oma pehmedavale ja kaitsvale toimele. Määrige õrnalt kuni imendumiseni. Kreemi võib kasutada ka igapäevase toitva kreemina nii kaua kui soovite ja vajate. Kasutada vaid välispidiselt. Väldi silma sattumist.

Koostis: lanoliin, Aqua (vesi), Hypericum perforatum (liht-naistepuna) õli,Helianthus annuus (päevalill) seemneõli, Cera Alba (mesilasvaha),Salvia officinalis (salvei) ekstrakt, Calendula officinalis (saialill) ekstrakt, Sanicula europeana (euroopa metsputk) ekstrakt, Arnica Montana (mägiarnika) ekstrakt, letsitiin, alkohol, Hamamelis virginiana (virgiinia nõiapuu) ekstrakt, Parfum, (aroomiõli), linalool, tsitronellool.

A.VOGEL 

Šveitsi loodusraviarst ja füsioterapeut Alfred Vogel oli veendunud, et Looduse jõud on nii terve kui ka haige inimese jaoks suure tähtsusega. Ühena vähestest arstidest leidis Alfred Vogel algusest peale, et täisväärtuslik toit on tervise ja heaolu eeldus ning rakendas seda põhimõtet aktiivselt ka ravimisel. Kõik A.Vogeli tooted on 100% mahetoodang ja valmistatud taimedest, mis pärinevad mahepõldudelt. Tootmiseks kasutatakse vaid värskeid taimi, sest vaid värskes taimes on säilunud taime kogu ravijõud.

Alfred Vogel'i üle 70 aasta pikkune ravikogemus ja selle tulemusena tekkinud terviklik lähenemine inimese tervisele on tänapäeval A.Vogel'i toodete aluseks.