Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Reisikomplekt beebile 4x15ml

Viide:8719189451801/8717953180261

NAÏF reisikomplekt beebidele on mugav ja kompaktne minitoodete komplekt, mis sisaldab olulisi nahahooldustooteid, mida on vaja beebiga reisile minnes kaasa võtta. Toodete suurus: 4x15ml.

15,20 € KM-ga


Rohkem infot

Reisikomplekt beebile 4x15ml

NAÏF TravelKit

NAÏF reisikomplekt beebidele on mugav ja kompaktne minitoodete komplekt, mis sisaldab olulisi nahahooldustooteid, mida on vaja beebiga reisile minnes kaasa võtta.

Lisaks minitoodetele, sisaldab see komplekt korduvkasutatavast materjalist kotikest ja orgaanilisest puuvillast lapikest.

NAÏF reisikomplekt sisaldab:

Mähkmekreem: ei punetusele puhkuse ajal! Naïf mähkmekreem tsingi ja puuvillaseemne õliga on tehtud looduslikest koostisosadest, mis aitavad ennetada ja taastada beebi nahka mähkmeärrituse puhul. Mähkmekreem on rikastatud E-vitamiini, kummeli ja tsingiga, mis aitavad niisutada beebi kuiva ja tundlikku nahka ning ennetada ärrituse tekkimist mähkmepiirkonnas.

Niisutav šampoon: Naïf pisaravaba niisutav šampoon puuvillaseemne ekstraktiga on mõeldud spetsiaalselt beebide ja laste õrnadele juustele ja peanahale. Puhastab juuksed ja hooldab ka peanahka, mistõttu tohib seda kasutada ka väga kuiva naha ja ekseemi korral.

Pesugeel: Naïf seebivaba pesugeel on nahale väga õrn ning sobib kasutamiseks ka väga kuiva naha ja ekseemi korral.

Toitev kreem: ideaalne vähese veesisaldusega paks kreem, mida kasutada väga kuivadel kohtadel ja ekseemi korral. Naïf toitev kreem hooldab, kaitseb ja parandab nahka.

Puuvillast lapike: orgaaniline väga kerge lapike.