Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biopark Cosmetics - Sääseprii õli, 100ml

Viide:3830066651307

Looduslik sääsesprei kogu perele. Putukatele ebameeldiv, kuid nahka niisutav ja kaitsev õlide segu. Sisaldab jojoba- ja viinamarjaseemneõli. Toode ei ole biotsiid. 

7,57 € 11,65 € 35% KM-ga


Rohkem infot

Biopark Cosmetics - Sääseprii õli, 100ml

Suve saabumine tähendab, et on aeg nautida loodust! Kuid kuna sääsed ja muud putukad on igal suvel meid vähemal või rohkemal määral tüütamas, on oluline kaitsta end ja oma peret nende hammustuste eest. Siinkohal tuleb appi meie looduslik sääseprii õli! See toode on valmistatud spetsiaalsest õlide segust, mis mitte ainult ei hoia tüütuid putukaid eemal, vaid ka niisutab ja kaitseb teie nahka.

Mis on selle toote puhul veel eriline? Seda sääsetõrjeõli on ohutu kasutada kogu perele! Tänu jojoba- ja viinamarjaseemneõlidele on see õrn ja mittetoksiline, nii et te ei pea muretsema kahjulike kemikaalide pärast. Ja kuna see ei ole biotsiid, võite seda kasutada rahulikult, teades, et see ei kahjusta keskkonda ega teisi elusolendeid. Õlide looduslik lõhn jätab teile värskendava tunde, hoides samal ajal tüütuid sääski ja teisi putukaid eemal.

Planeerige perepiknik või telkimisretk, kartmata, et sääsed ja muud putukad teie lõbutsemist rikuvad. Loodusliku sääsetõrjeõliga saate nautida loodust ilma igasuguste muredeta. Ütle hüvasti sügelevatele putukahammustustele ja tere ilusatele suvepäevadele!

Biopark Cosmetics - Sääseprii õli koostisosad

Koostisosad: Vitis Vinifera Seed Oil, Cymbopogon, Nardus Herb Oil, Tocopherol, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Gymbopogon Flexuosus Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*.

*eeterlikus õlis sisalduvad looduslikud komponendid

Hoiatus! Väldi silma sattumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ainult välispidiseks kasutamiseks.

Valmistatud Euroopas.