Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Pure Beginnings - Multifunktsionaalne mähkmekreem 125ml

Viide:6009824780192

See terapeutiline kreem sisaldab ahvileivapuu ekstrakti, oliiviõli, lavendli- ja teepuuõli. See on äärmiselt tõhus kaitsekreem, mis on seenevastase, antibakteriaalse ja viirusevastase omadustega.

Kreem sobib mähkmelööbe ennetamiseks ja ravimiseks, putukahammustuste raviks, punetavate ja ekseemsete kohtade raviks (punetavad põsed, karedad kohad, lööbed).

14,18 € KM-ga


Rohkem infot

Pure Beginnings mitmeotstarbeline kreem punetavatele kohtadele, mähkmepiirkonda, putukahammustustele jne orgaanilise ahvileivapuuvilja ekstraktiga

Baby Bum Cream with organic baobab

See terapeutiline kreem sisaldabahvileivapuu ekstrakti, oliiviõli, lavendli- ja teepuuõli. See on äärmiselt tõhus kaitsekreem, mis on seenevastase, antibakteriaalse ja viirusevastase omadustega. Kreem sobib mähkmelööbe ennetamiseks ja ravimiseks, putukahammustuste raviks, punetavate ja ekseemsete kohtade raviks.

  • Ahvileivapuuvilja ekstrakt - kõrge C-vitamiini ja antioksüdantidega, ekstrakt suurendab naha elastsust ja kaitseb vabade radikaalide eest. Sisaldab A ja B vitamiine, mis aitavad nahka niisutada ning millel on seente- ja põletiku vastased omadused.
  • Orgaaniline lavendliõli - looduslikud rahustavad ja anti-septilised omadused
  • Orgaaniline teepuuõli - looduslikud seentevastased, anti-septilised ja antibakteriaalsed omadused.

Toote erinevad kasutamisvõimalused:

  • punetavad, karedad kohad – hõõrumised, ekseem, atoopiline dermatiit;
  • karedad ja kuivad huuled;
  • putukahammustustel;
  • mähkmelööbe ennetamiseks ja raviks;
  • suvisel perioodil kanna kreemi katmata kehaosadele – sisaldab aineid, mis ei meeldi putukatele sh sääsed ja puugid;
  • päikesepõletuste leevendamiseks;
  • psoriaas;
  • kuivadel ja lõhenenud kätel, küünarnukkidel ja jalgadel.

Koostisosad: Vesi, glütseriin, päevalille seemneõli,soja õli *, oliiviõi *, Glütserüülstearaat, tsetüülalkohol, glütserüülstearaattsitraat, Setearüülalkohol,steariinhape, Ahvileivapuu vilja ekstrakt *, inuliin * glütserüülkaprülaat, lavendliõli, piimhape, Teepuu lehe õli, askorbüülpalmitaat, bensüülalkoholi, dehüdroäädikhape, tokoferool, Rose Geraanium õli , Linalool **, tsitronellool **, Geraniool

*** koostisosad mahepõllumajandusest

** eeterlikest õlidest.

99,7% koostisosadest on looduslikud.

97.1% taimsetest koostisosadest on mahepõllumajandusest.

40% kogu koostisosadest on mahepõllumajandusest.

Mahkmelööve, mida tuntakse ka kui pepulöövet, on tavaline probleem, millega paljud vanemad oma beebidega silmitsi seisavad. See on ärritus mähkmega kaetud naha piirkonnas, mis võib olla beebile ebamugav ja põhjustada valu. 

Mähkmelööbe põhjused

Mähkmelööbe tekkimisele võivad kaasa aidata mitmed põhjused. Siin on mõned levinumad põhjused:

  1. Pikaajaline kokkupuude mähkmega: Mähkme vahetamise ebapiisav sagedus võib suurendada mähkmelööbe riski. Pikema aja jooksul kokkupuutel uriini ja väljaheidetega võib nahk ärrituda.
  2. Naha tundlikkus: Mähkmelööbe tekkimine on tõenäolisem lastel, kellel on tundlik nahk, näiteks ekseem või atoopiline dermatiit.
  3. Muutused toiduss: Näiteks üleminek rinnapiimalt tahkele toidule võib mähkmelöövet soodustada.
  4. Hammaste tulek ja haigused: Hammaste tulek võib kaasneda kõhulahtisusega, mis ärritab beebi õrna nahka. Samuti võib mõningate haiguste korral tehtav antibiootikumikuur suurendada mähkmelööbe riski.

Mähkmelööbe tüübid

Mähkmelöövet on kolme tüüpi, mis võivad erineda sümptomite ja ravi poolest:

  1. Harilik mähkmelööve: See on kõige levinum tüüp, kus mähkmega kokkupuutes olev nahk on ärritunud, punetav ja võib esineda punaseid täppe. Tavaliselt kaob lööve sobiva ravi korral paari päevaga või isegi üleöö.
  2. Seeninfektsioonist põhjustatud mähkmelööve: Seeninfektsiooni korral võib ärritusega haaratud olla ka voldivahed ning võib esineda suguelundite turset. Sellisel juhul on soovitatav konsulteerida arstiga.
  3. Bakteriaalse infektsiooniga kaasnev mähkmelööve: Bakteriaalse infektsiooni korral võivad nahal esineda punnid või villid ning kaasneda võib ka palavik. Kindlasti tuleks ravi jaoks ühendust võtta arstiga.