Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Plastikuvabad ning 100% biolagunevad niisked meigi- ja näopuhastuslapid 25tk

Viide:8720254710006

NAÏF plastikuvabad ja 100% biolagunevad niisked salvrätikud näole eemaldavad kiirelt ja mugavalt ka kõige jonnakama mustuse ning meigi.

0% lõhnaaineid ja alkoholi. 100% biolagunevad ja plastikuvabad. Suhkruroost pakend!

6,05 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

NAÏF - Plastikuvabad ning 100% biolagunevad niisked meigi- ja näopuhastuslapid 25tk

NAÏF plastikuvabad ja 100% biolagunevad niisked salvrätikud näole eemaldavad kiirelt ja mugavalt ka kõige jonnakama mustuse ning meigi.

Meik, nähtamatu ja nähtav mustus – meie näonahk peab taluma päeva jooksul päris palju. Ning pärast pikka ja väsitavat päeva ei ole meil aeg-ajalt viitsimist ette võtta keerulist näohooldusprotseduuri. Seetõttu töötasime välja plastikuvabad, 100% biolagunevad näopuhastussalvrätikud, mida on mugav hoiustada nii käekotis, trennikotis või hoopis reisile kaasa võtta. Meie niiskeid salvrätikuid on mugav kasutada nii meigi eemaldamiseks kui näo puhastamiseks. Nagu kõik Naifi tooted, sobivad ka need salvrätikud kõige tundlikumale nahale.

Paljud niisked salvrätikud sisaldavad plastikust kiude, alkoholi ja lõhnaaineid. Meie niisked salvrätikud on seevastu aga täielikult plastikuvabad ja 100% biolagunevad. Lisaks oleme mõelnud ka keskkonnasõbralikumale pakendile, mis on valmistatud suhkruroo jääkidest.

  • 0% lõhnaaineid ja alkoholi
  • 100% biolagunevad
  • Naïf on 100% vegan ja kasutab looduslikke koostisosi
  • Bioplastikust pakend, mis on valmistatud suhkruroo jääkidest
  • Sobivad ka tugevama ja veekindla meigi eemaldamiseks
  • Sisaldab 99% vett
  • Ei sisalda mikroplastikut, silikoone, mineraalõli
  • Sobivad väga tundlikule, kuivale ja ekseemiga nahale
  • Dermatoloogiliselt testitud

NAÏF - Plastikuvabad ning 100% biolagunevad niisked meigi- ja näopuhastuslapid kasutamine

Kasutamine: Võta niiske salvrätik pakendist välja ning eemalda esmalt silmameik. Voldi salvrätik pooleks ja puhasta puhta poolega ülejäänud nägu. Pärast seda võid kasutada meie puhastusgeeli ja taastavat öökreemi.

NAÏF - Plastikuvabad ning 100% biolagunevad niisked meigi- ja näopuhastuslapid kasutamine koostisosad

Koostisosad: Aqua, Glycerine, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol, Citric Acid, Olus Oil, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonate