Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Meigisvamm "Hourglass"

Viide:077802147141

Liivakella kujuga meigišvamm, mida on mugav kasutada ja jumestuskreemi ühtlaselt hajutada.

7,02 € KM-ga


Rohkem infot

Wet n Wild - Meigisvamm "Hourglass"

Liivakella kujuga meigišvamm, mida on mugav kasutada ja jumestuskreemi ühtlaselt hajutada.

See meigisvamm on loodud selleks, et muuta teie meigirutiini lihtsamaks ja tõhusamaks. Tänu oma ainulaadsele kujule hajutab see meigi ühtlaselt ja annab sulle iga kord veatu lõpptulemuse.

Selle uskumatu meigisvammi üks silmapaistvamaid omadusi on selle ergonoomiline disain. Liivakella kuju sobib ideaalselt teie kätte, võimaldades lihtsat ja mugavat kasutamist. Möödas on päevad, mil pidite kasutama ebamugava kujuga meigisvamme, mis raskendavad meigi sujuvat pealekandmist. Selle svammi abil saate hõlpsasti üle näo libistada, tagades jumestustooteoote ühtlase jaotumise ja segunemise.

Kasutamine: Kanna švammile veidi meigitoodet ja silu õrnalt nahale. Sobiva katvuse saad rohkem/vähem toodet lisades.

Koostisosad: Talk, dimetikoon, trietüülheksanoiin, tsinkstearaat, boornitriid, ränidioksiid, fenoksüetanool, etüülheksüülglütseriin, trietoksükaprülüülsilaan, vesi/vesi, glütseriin, Avena Sativa (kaera) tuumajahu, eukalüpti amamilli vesi, hamamilli vesi, hamamilli leht. Butüleenglükool, pentaerütritüültetra-di-T-butüülhüdroksühüdrotsinnamaat, Chamomilla Recutita (Matricaria) lilleekstrakt, hippophae Rhamnoides'i ekstrakt, melaleuca alternifolia (teepuu) lehtede ekstrakt, kollageenaminohapped, karboomeeria, karboomeer, leukoonhape, leukoon polüsorbaat 20, bensoehape, palmitoüültripeptiid-1, palmitoüültetrapeptiid-7