Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Good Bubble - Aloe vera ja puuvillaseemne õliga niisutav kehakreem 250 ml

Viide:5060376620573

Väga õrn kehakreem sobib kasutamiseks beebidele. Sisaldab niisutavat puuvillaseemne õli ja põletikuvastast aloe verat! Kreemis sisalduv pantenool rahustab nahka! Sobib ideaalselt ka täiskasvanute igapäevaseks keha- ja kätekreemiks!

Pisaravaba toode! Dermatoloogiliselt testitud! Vegan toode!

7,00 € KM-ga


Rohkem infot

Good Bubble - Aloe vera ja puuvillaseemne õliga niisutav kehakreem 250 ml

Mõnusa maheda lõhnaga kreem saab hetkega Sinu uueks lemmikuks! Toode sobib kasutamiseks beebidele aga sellest võib saada ka emme lemmik kehaniisutaja! Toode sobib kasutamiseks ka ekseemsele ja tundlikule nahale!
Sobib igapäevaseks kreemitamiseks. 

Ei sisalda sulfaate, parabeene, silikoone, PEG, ftalaate, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ega muid nahale kahjulikke koostisosi!

Toode on pakendatud bioplastik pudelisse, mis on toodetud suhkruroost! Nii pudel kui ka pump on 100% taaskäideldavad!

Good Bubble - Aloe vera ja puuvillaseemne õliga niisutav kehakreem kasutamine

Kasutamine: Pigista kreemi kätele ja määri õrnalt puhtale nahale kuni selle sisseimendumiseni.

Good Bubble - Aloe vera ja puuvillaseemne õliga niisutav kehakreem koostisosad

Koostisosad: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Panthenol, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl Laurate, Isostearamide MIPA, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Kehakreemid sobivad igas vanuses inimestele, olenemata nende nahatüübist või soost. Sellele, kui tihti peaks kehakreemi kasutama, ei ole ühest vastust, kuna see sõltub paljudest teguritest, nagu näiteks nahatüüp, ilmastikutingimused ja elustiil. Üldiselt soovitatakse kehakreemi kasutada vähemalt üks kord päevas, eelistatavalt pärast dušši või vanni, kui nahk on veel niiske. See aitab lukustada niiskuse ja tagab, et kreem imendub sügavamale nahka. Kui teil on väga kuiv nahk või olete pikalt näiteks soojal maal reisimas, võib olla vajalik kasutada kehakreemi mitu korda päevas. Oluline on jälgida oma naha olukorda ja kohandada kreemi kasutamise sagedust vastavalt vajadusele.

Kehakreemid aitavad säilitada naha niiskustasakaalu, ennetada kuivust, naha koorumist ning leevendada kuivusest tekkivat sügelust. Lisaks sellele pakuvad kehakreemid ka suurepärast lõõgastust ja meeldivat aroomiteraapiat, mis võib aidata mingilmääral vähendada stressi ja parandada meeleolu. 
Loe erinevatest kehakreemidest rohkem meie blogipostitusest