Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

BYBI - Särapalsam silmalaugudele, põskedele ja huultele 6ml

Viide:5060531310301

BYBI särapalsam annab nahale loomuliku, kirka ja ilusa sära. Kasuta seda highlighterit põskedel, silmalaugudel, huultel, rangluudel ja teistes piirkondades sära andmiseks. BYBI Babe Balm Bronze highlighter on kui päike Sinu näole.

15,20 € KM-ga


Rohkem infot

BYBI - Särapalsam 6ml

BYBI - Babe Balm Bronze

Sobib kõikidele nahatüüpidele. Suurepärane ka tundlikule nahale ja rasedatele, kuna ei sisalda eeterlikke õlisid.

  • BYBI Babe Balm Bronze särapalsam silmalaule, põskedele, huultele annab nahale loomuliku, kirka ja ilusa sära.
  • BYBI Babe Balm Bronze särapalsam ei anna ainult nahale ilusa jume, vaid sisaldab ka nahka kaitsvaid ja niisutavaid omadusi.
  • Babe Balm Bronze sisaldab jätkusuutlikult saadud mica pulbrit.
  • BYBI Babe Balm sisaldab nahka rahustavat ja toitvat saialille, sheavõid ning coenzyme Q10, mis on omakorda segatud sära andva mica pulbriga kreemise ja särava tulemuse saavutamiseks.

Kasuta seda highlighterit põskedel, silmalaugudel, huultel, rangluudel ja teistes piirkondades sära andmiseks. BYBI Babe Balm Bronze highlighter on kui päike Sinu näole.

BYBI Särapalsami kasutamine

BYBI Babe Balm Bronze toodet võib kasutada väga mitmekülgselt loomulikku sära andmiseks põsesarnadele, silmalaugudele, dekolteele, huultele ja ülahuule kohale. Kanna sõrmeotsadega soovitud piirkondadesse. Võib segada jumestuskreemiga / mineraalse meigiga või kasutada tervel kehal.

Millistele nahatüüpidele?

Sobib kõikidele nahatüüpidele. Suurepärane ka tundlikule nahale ja rasedatele, kuna ei sisalda eeterlikke õlisid.

Kõik Bybi tooted on 100% looduslikud ning keskkonnasõbralikes pakendites

Bybil on vastutustundlik lähenemine alates toorainest kuni keskkonnasõbralike pakenditeni. Bybi kasutab vastutustundlikult hangitud koostisosad ning bioplastikust ja klaasist pakendeid. 100% looduslik. Vegan. Cruelty-Free. Keskkonnasõbralik pakend. Bioplastikust pakendid on suhkruroo baasil, mida on võimalik ümber töödelda ning tööstuslikult komposteerida. Klaasist pudelid, mida on võimalik ümber töödelda. Lisaks on toote nimetused klaasile prinditud, mis võimaldab toodet mugavamalt ümbertöötlemisse saata.

Koostisosad: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Camellia Japonica (Camellia) Seed Oil, Squalene, Rhus Verniciflua (Berry Peel) Cera, Caryocar Braziliensis (Pequi), Fruit Oil, Mica, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Titanium Dioxide, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hibiscus Sabdariffa (Hibiscus) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Tocopherol, Calendula Officinalis (Marigold) Flower, Maltodextrin, Gardenia Taitensis Flower Extract, Iron Oxides, Daucus Carota Sativa (Carrot), Root Extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Citric Acid (+/- CI 77019, CI 77891, CI 77491)