Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference For Men - 5D Vananemisvastane näokreem 30ml

Viide:4742124007539

Näokreem sisaldab taimsete tüvirakkude ekstrakti ja hüaluroonhapet. Kreemil on suurepärane nahka taastav ja vananemisvastane mõju. Looduslikud koostisained vähendavad peeneid jooni ja muudavad nahatooni ühtlasemaks. Kerge koostisega kreem imendub kiiresti ja ei jäta nahka kleepuvaks.

69,00 € KM-ga


Rohkem infot

5D Vananemisvastane näokreem

5D AGE DIFFERENCE FACE CREAM

Age Difference näokreem sisaldab taimsete tüvirakkude ekstrakti ja hüaluroonhapet. Kreemil on suurepärane nahka taastav ja vananemisvastane mõju. Looduslikud koostisained vähendavad peeneid jooni ja muudavad nahatooni ühtlasemaks. Kerge koostisega kreem imendub kiiresti ja ei jäta nahka kleepuvaks. Ainulaadne, patenteeritud HYDRESIA ® emulsioon, siidiproteiinid ja looduslikud õlid niisutavad ja toidavad ning suurendavad naha kaitsevõimet. Kreem on meeldivalt lõhnastatud ja sobib kõikidele nahatüüpidele.

AJAKIRI ILUGURU ILUTEEMANT 2020

5D Vananemisvastane näokreem kasutamine

Kasutamine: Kandke õhuke kiht kreemi masseerivate liigutustega igal hommikul ja õhtul puhtale nahale.

See toode on dermatoloogiliselt testitud ja tunnistatud nahka mitte ärritavaks

5D Vananemisvastane näokreem koostis

Koostisained on looduslikku päritolu. EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, PEG ühendeid, sünteetilisi värvaineid.

Koostis: Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes*, Xylitylglucoside (and) Anhydro-Xylitol (and) Xylitol Hydrosoluble*, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (and) Squalane, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olus (Vegetable) Oil (and) Tocopherol, Glycereth-2 Cocoate, Bacillus/Rice Bran Extract/ Soybean Extract Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate*, Silk Protein, Melaleuca  Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Perfume
*ECOCERT tunnistusega koostisosa