Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Madara - Sügavniisutav näoõli 50ml

Viide:4752223004759

  • Transpordib nahka tubli annuse energiat, kosutab kuiva, kahvatut nahka ning pühib väsimusmärgid.
  • Rikkalik oomega-3-6-rasvhapete sisaldus hoolitseb niiskustaseme eest ja tugevdab naha kaitsevõimet; E-vitamiin kaitseb ümbritseva keskkonna kahjulike mõjude eest.
  • 100% looduslik koostis, 82% mahedad koostisained. Sobib kasutada nii näol ja kehal.
30,99 € KM-ga


Rohkem infot

Madara - Sügavniisutav näoõli 50ml

Deep Moisture Vitamin Oil

Mitmeotstarbeline segu kuningakepi-, kurgirohu- ja vaarikaseemneõlist, lisaks vitamiinirikkad astelpaju- ja kibuvitsaekstrakt. See näoõli hellitab nahka tõhusa koguse energiat andvate toimeainetega. Kuivus, tuhm jume ja väsimuse märgid taanduvad.

Näoõli, mis sisaldab ohtralt oomega-3- ja oomega-6-rasvhappeid, imendub kiirelt ning aitab nahka niisutada ja naha kaitsekihti tugevdada. E-vitamiin tõhustab igapäevast kaitset väliskeskkonna stressitekitajate eest. Tuju tõstva tsitruselõhnaga õrn õli toidab nahka, muudab selle siledaks ja annab kauni jume.

Sobib näole, dekolteepiirkonnale, kehale ja peanahale.

100% koostisainetest on looduslikku päritolu, 82% koostisainetest on mahetootmisest.

Madara - Sügavniisutav näoõli kasutamine

Kasutamine: Kanna puhtale nahale. Kasuta puhtal kujul või sega paar tilka näo- või kehakreemi hulka.

Madara - Sügavniisutav näoõli koostisosad

Koostisosad: Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Decyl Cocoate, Undecane, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract, Tocopherol, Tridecane, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Aroma, Limonene, Citral, Citronellol, Linalool, Geraniol

Jätkusuutlikkus

See toode on valmistatud Lätis, MÁDARA tehases, kasutame 100% taastuvressurssidest saadud rohelist elektrit. Kõik meie laborites välja töötatud koostised on nahasõbralikud ja biolagunevad.

Kasutame keskkonnasõbralikke pakendeid, sealhulgas taaskasutatud plasti, ookeanijäätmeid ning taimset päritolu plasti. Meie tuubid, pudelid ja flakoonid on alates 2006. aastast 100% ringlussevõetavad.