Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Novexpert - Kerge matistav emulsioon 30 ml

Viide:3661467005020

Tugevate antioksüdantidega kreem jätab naha matiks ja klaari jumega. Sisaldab õrnalt koorivat hüaluroonhapet ja novaksüliini. 

Tasandab suurepoorilist nahka, muutes selle siledamaks ja takistades vistrikute teket. Imendub hästi ja sobib ka väga tundlikule nahale.

30 ml
 
19,35 € KM-ga


Rohkem infot

Novexpert Light Emulsion 

Kerge emulsioon

Tugevate antioksüdantidega kreem jätab naha matiks ja klaari jumega. Sisaldab õrnalt koorivat hüaluroonhapet ja novaksüliini. Tasandab suurepoorilist nahka, muutes selle siledamaks ja takistades vistrikute teket. Imendub hästi ja sobib ka väga tundlikule nahale. Hüpoallergeenne.

Oomega-3-, oomega-6- ja oomega-9-rasvhapeterikad pruunvetikaekstrakt tagab nahale taskaalustatud toitained, rohelise tee ekstrakt koos E-vitamiiniga toimivad antioksüdandina, bambusepulber niisutab ja kontrollib naha rasueritust, kookosõliderivaat kaitseb nahka, õrnad koorivad komponendid eemaldavad urnud naharakud ja küllastavad epidermist hapnikuga.

Aknelise ja ebapuhta naha puhul soovitame kasutada koos Novexperti nahka parandava seerumiga hommikul ja õhtul.

Kasutamine: Aknelise ja ebapuhta naha puhul soovitame kasutada koos Novexperti nahka uuendava seerumiga hommikul ja õhtul. Kanna hommikul ja õhtul tervele näole ja kaelale õrnalt masseerides suunaga altpoolt ülespoole. 

30 ml

Ingredients: Aqua¤, Glycerin¤, Dicaprylyl Ether¤, Octyldodecanol¤, Caprylic/Capric Triglyceride¤, Arachidyl Alcohol¤, Argigine¤, Glyceryl Stearate¤, Behenyl Alcohol¤, Lactic Acid¤, C10-18 Triglycerides¤, Arachidyl Glucoside¤, Magnesium Silicate¤, Bambusa Arudinacea (bambusevõrseekstrakt)¤, Glyceryl Behenate¤, Glyceryl Caprylate¤, Sclerotium Gum¤, Xanthan Gum¤, Trihydroxystearin¤, PCA Ethyl Cocoyl Arginate¤, Aloe Barbadensis (aaloemahl)l*¤, Tocopherol¤, Algae Extract¤, Citric Acid¤, Phytic Acid¤, Laminaria Ochroleuca (adruekstrakt), Punica Granatum (granaatõunaseemneekstrakt)*¤, Oenothera Biennis  (kuningakepiseemneekstrakt)*¤, Biosaccharide Gum-2¤, Camellia Sinensis (teepõõsaleheekstrakt)*¤, Hibiscus sabdariffa (hibiskiekstrakt)*¤, Aroom¤, Rosmarinus Officinalis (rosmariiniekstrakt)*¤, Helianthus Annuus (päevalilleseemneõli)*¤.

**koostisaine pärit orgaanilisest põllundusest

* koostisaine kontrollitud ja looduslikku päritolu

 

Novexpert Essentiel Line tooted on 100% naturaalsed ja mahesertifikaadiga, 100% looduslikku päritolu ning 100% dermatoloogiliselt testitud.

0 % Silicons
0 % mineral oils
0 % Propylene glycol
0 % PEG
0 % Phtalates
0 % BHT - BHA
0 % EDTA
0 % Preservatives
0 % Parabene
0 % Phenoxyethanol
0 % Triclosan
0 % Dehydroacetic acid
0 % Potassium Sorbate
0 % Sorbic Acid
0 % Nanoparticles
0 % DHA

Roheline tee – on hea antioksüdant, vähendab kolesterooli, alandab vererõhku, toimib viirustevastaselt, vähendab kõrget vererõhku. Aasias on roheline tee tuntud elueliksiirina ja seetõttu ka leidnud tee kosmeetikatööstusesse, kus tema põhiülesandeks on neutraliseerida väliskeskkonnast tekkivad kahjulikud mõjud nahale ning aidates ära hoida vananemist ja tervendades päikesest kahjustunud nahka.