Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference - 6D Ühtlustav ja kooriv näoessents 120ml

Viide:4742124008918

Näoessentsi kasutusaeg ja sagedus hooldusrutiinis on peale puhastamist ja enne seerumit. See on naha niiskussisalduse suurendamise ja ühtlase jume võti. Näoessents on naha niisutaja, koorija, rahustaja, tasakaalustaja, jume ühtlustaja ja pooride ahendaja, mida soovitame kasutada igal hommikul ja õhtul. Parim ettevalmistus järgnevatele hooldustoodetele, et anda nahale ühtlane jume ning sile pind.

71,00 € KM-ga


Rohkem infot

6D ühtlustav ja kooriv näoessents

D'Difference 6D LUMINOUS GLOW FACE ESSENCE

BUDUAARI LEMMIK 2019

ILUGURU ILUTEEMANT 2019

ANNE & STIIL ILULEMMIK 2019

Näoessents on uuenduslik toode, mille kasutusaeg ja sagedus hooldusrutiinis on peale puhastamist ja enne seerumit. See on naha niiskussisalduse suurendamise ja ühtlase jume võti. Näoessents on naha niisutaja, koorija, rahustaja, tasakaalustaja, jume ühtlustaja ja pooride ahendaja, mida soovitame kasutada igal hommikul ja õhtul. Parim ettevalmistus järgnevatele hooldustoodetele, et anda nahale ühtlane jume ning sile pind. Sobib kõikidele nahatüüpidele, ka tundlikule nahale.

Aloe vera baasil valmistatud essents sisaldab kõrges kontsentratsioonis kooriva ja jumet parandava toimega lillehappeid ja hüaluroonhapet. Lisaks tasakaalustav niatsiinamiid, toitev babassuõli ja 24 h niisutav ühend, mis koosneb suhkrutest ja annab essentsile prebiootilise mõju. Eelkõige tähendab prebiootiline toime teiste aktiivainete mõju tugevdamist. Võib juhtuda, et oleme hakkama saanud tootega, mida algul ei oska tahta, aga millest hiljem ei loobugi :-)

  • kooriv ja siluv mõju – 5% lillehappeid, hüaluroonhappe polümeer
  • niisutav ja niiskust säilitav – hüaluroonhape, hüaluroonhappe polümeer, suhkrud, niatsiinamiid
  • rahustav mõju – niatsiinamiid, aloe vera, babassu õli
  • tasakaalustav mõju – niatsiinamiid
  • kaitsev mõju linnasaaste, sinise valguse (ekraanid) eest – niatsiinamiid

Näoessentsi kasutamiseks soovitame erinevaid viise:
1) Puhastage ja toniseerige nahk, kandke 1-2 pumbatäit essentsi vatipadjaga näole,
kaelale ja dekolteele, vältides kontakti silmadega.
2)Puhastage ja toniseerige nahk, kandke 1-2pumbatäit essentsi peopesadesse ja
seejärel õrnalt vajutades näole, kaelale ja dekolteele, vältides kontakti silmadega.

NÕUANNE: Päikese kätte minnes jälgige, et kreem või jumestustoode sisaldaks SPF faktorit.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Niacinamide, Xylitylglucoside* , Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate *, Anhydroxylitol *, Xylitol*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide

*ECOCERT tunnistus. Mõlemad tooted on dermatoloogiliselt testitud. VEGAN. Ilma silikooni, PEG-ühendite, mineraalõli, parabeenide ja kunstlikke värvaineteta.

6D ROYAL BEAUTY

Uus sari, elu armastavale naisele! Igalt brändilt oodatakse eristumist, seda miskit, mis sadade teiste hulgast kutsub ja märkama paneb. Meie puhul on toodete nimetustes juba päris algusaegadest alates olnud salapärased 4D ja 5D. Väga sageli tuntakse nende vastu huvi ja see annab hea võimaluse hästi selgelt ja lühidalt rääkida meie toodete omadustest.

4D tooted niisutavad, toidavad, taastavad naha kaitsevõime ja tugevdavad seda.

5D tooted on vananemisvastase mõjuga, niisutavad, toidavad, taastavad naha kaitsevõime ja tugevdavad seda.

Mõte 6D sarjast hakkas mõned aastad tagasi idanema Dr. Ruth Oltjeri peas, kes palus meie tiimil leida täiusliku öökreemi valem. Öökreem on paljude inimeste jaoks brändi kvaliteedimärk, sest see on tootegrupp kuhu pannakse kõige rohkem aktiivaineid ja teadust. Öösel kui meie magame, siis rakud uuenevad ja taastavate toodete mõju on hommikul silmaga näha. Paar aastat eeltööd, katsetusi, teste, muutmisi, otsast alustamist ja nüüd on meie lipulaev valmis purjetama. 6D tooted toovad tagasi ühtlase jume ja sära, on vananemisvastase mõjuga, niisutavad, toidavad, taastavad naha kaitsevõime ja tugevdavad seda.