Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Madara - Tõhus rullikuga ravipulk 8ml

Viide:4752223000973

Pidevalt või aeg-ajalt mure vistrikega? Rasune, ebapuhas nahk?

Tänu sellele võimsale kontsentraadile, mis sisaldab salitsüülhapet (2%) ja kadaka tüvirakke, saad vistrikud korralikult käsile võtta. Aitab parandada ebapuhtusele kalduva naha olukorda, rahustades põletikukoldeid ja vähendades vistrike teket. 

10,99 € KM-ga


Rohkem infot

Madara - Tõhus rullikuga ravipulk 8ml

ACNE Acute Spot Roll-On

Pidevalt või aeg-ajalt mure vistrikega? Rasune, ebapuhas nahk?

Tänu sellele võimsale kontsentraadile, mis sisaldab salitsüülhapet (2%) ja kadaka tüvirakke, saad vistrikud korralikult käsile võtta. Aitab parandada ebapuhtusele kalduva naha olukorda, rahustades põletikukoldeid ja vähendades vistrike teket. Dermatoloogiliselt testitud. Sobib nii teismelistele kui ka täiskasvanutele. Nahal märkamatu.

98% koostisainetest on looduslikku päritolu.

See on üks MÁDARA enimmüüdud toodetest, mida armastavad ja kasutavad ka mehed.

Madara - Tõhus rullikuga ravipulk kasutamine

Kasutamine: Kanna otse vistrikele. Korda vajadusel kahe tunni möödudes. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Ära kasuta silmaümbruses ega huultel. Parima tulemuse saamiseks kasuta koos teiste ACNE sarja toodetega.

Madara - Tõhus rullikuga ravipulk koostisained

Alcohol, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Salicylic Acid, Ilex Paraguariensis (Mate) Leaf Extract, Aqua, Potassium Hydroxide, Usnea Barbata (Lichen) Extract

* Palun arvesta, et koostisainete nimekiri võib muutuda ning aeg-ajalt pisut erineda kodulehel kuvatud teabest. Kõige värskem ja täpsem koostisainete nimekiri on kuvatud toote pakendil.