Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference - 5D Naha jõuvarusid taastav näoõli "Power back", 30ml

Viide:4745090057577

Kuigi nahaekspertidena rõhutame me pidevalt, et piisav niiskus on kauni naha alustala, siis on hetki, aastaaegu ja olukordi, mil päeva päästab just toitev näoõli! See kerge ja mitterasvane näoõli omab kuiva, niiskusvaese ja küpse naha jaoks mitmeid supervõimeid.

79,00 € KM-ga


Rohkem infot

D'Difference - 5D Naha jõuvarusid taastav näoõli "Power back", 30ml

5D POWER BACK FACE OIL

See kerge ja mitterasvane näoõli omab kuiva, niiskusvaese ja küpse naha jaoks mitmeid supervõimeid. Külmpressitud kibuvitsa õli*on looduslik A ja E vitamiinide allikas, mida on armastatud juba sajandeid. See aitab vähendada naha vananemismärke, hüperpigmentatsiooni, päikesekahjustusi ja arme. Lupiiniõlist ja nisuiduõli fraktsioonist saadud aktiivosad sisaldavad antioksüdante, mis aitavad vähendada DNA lagunemist ning UV kiirtest ja ekraanide sinisest valgusest põhjustatud oksüdatiivset stressi. Kuna kollageeni kogus ja kvaliteet vähenevad vanusega, on oluline leida uuenduslikke koostisosi, mis suudaksid „aega tagasi keerata“. Valge lupiini seemnetest pärit ekstrakt aitab lõtvunud nahapiirkondi pinguldada. See stimuleerib kõrgekvaliteetse kollageeni sünteesi ja parandab seetõttu naha elastsust. On teada, et näoõlid toidavad suurepäraselt, kuid nende niisutav toime on tagasihoidlikum. Abessiiniaõli ja sheavõi estrid annavad näoõlile kerguse ja suudavad suurendada niiskustaset ning tugevdada seeläbi naha loomulikku kaitsebarjääri.

Millal on õli vaja?

Kindlasti siis kui nahk on kuiv ja kestendav, nähtavate vananemistunnustega, õrn ja habras. 

Teate seda tunnet kui nahaalust polstrit hakkab vähemaks jääma ja tundub nagu kõik vajub allapoole ja lohku? Jume muutub kehvaks ja kreemi jõud pole piisav...Sageli käib see käsikäes aastaaegadega – suvel või peale päikesepuhkust on peegel päris armuline, aga ülejäänud kuudel võib pilt peeglis kurvaks teha.

Õli järele tasub haarata õhtuti ning määrida seda nahale ENNE kreemi. See võtab ära rasvase tunde ning tagab selle, et nahk saab mõlemast tootest suurema kasu. 5D POWER BACK FACE OIL on kerge tekstuuriga ja imendub väga hästi. Seda on hea ja lihtne nahale määrida. Paarist tilgast piisab!

Me oleme selle õli üle väga uhked ja sellel on põhjus. Kui näoõlide parim omadus on naha toitmine ja niiskust need palju ei anna, siis meie keemikud leidsid koguni kaks aktiivainet, mis tagavad õlile ka niisutavad omadused! Need on abessiiniaõli ja sheavõi estrid.
Lisaks on õlis valge lupiini seemnete ekstrakt, millel on võime naha polstrit turgutada ja seeläbi allavajunud piirkondade elastsust tõsta. Ja veel üks oluline fakt – kõik need aktiivained oleme pannud orgaanilise, külmpressitud kibuvitsaõli sisse. Kibuvitsaõli on aastatuhandeid kasutatud ja palavalt armastatud selle taastavate omadusete poolest. See on parim loodusliku retinooli ehk A-vitamiini allikas. Aitab vähendada naha vananemismärke, hüperpigmentatsiooni, päikesekahjustusi ja arme.

Kibuvitsaõli annab näoõlile oranžika värvuse, nahka see ei määri. Kuna päikesekahjustused on vananeva naha puhul sageli murekohaks, siis selle mure jaoks on tootes lupiiniõlist ja nisuiduõli fraktsioonist saadud aktiivosad. Need sisaldavad antioksüdante, mis aitavad vähendada DNA lagunemist ning UV kiirtest ja ekraanide sinisest valgusest põhjustatud oksüdatiivset stressi.

D'Difference - 5D Naha jõuvarusid taastav näoõli kasutamine

Kasutamine: kandke õhtuti vähemal 1-2 tilka õli puhtale nahale. Kandes õli nahale enne öökreemi, suureneb naha niiskussisaldus. *Kuigi toode on. dermatoloogiliselt testitud kõigil nahatüüpidel, sealhulgas tundlikul nahal, soovitame õli proovida väikesel alal. Kui 24 tunni pärast ärritust ei teki, võite seda iga päev kasutada.

D'Difference - 5D Naha jõuvarusid taastav näoõli koostisosad

Koostisained on looduslikku päritolu ja VEGAN. See toode on DERMATOLOOGILISELT TESTITUD.

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Rosa Canina Seed Oil*, Squalane, Shea Butter Ethyl Esters*, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters*, Simmondsia Chinesis Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lupinus Albus Seed Extract, Lupinus Albus Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables, Tocopherol

*COSMOS/Ecocert certified