Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference - 5D Naha niiskussisaldust tõstev näoseerum "Energy back", 30ml

Viide:4745090057546

Kuna niiskus on kauni naha alustala, siis selle varusid on vaja kõigepealt taastada, siis tõsta ja seejärel hoida. Niiskust vajab iga nahatüübiga, igas vanuses ja igast soost inimene. Naha niiskustaset tõstev, rahustav ja punetust vähendav, noorendav ja siluv näoseerum. 

79,00 € KM-ga


Rohkem infot

D'Difference - 5D Naha niiskussisaldust tõstev näoseerum "Energy back", 30ml

5D ENERGY BACK FACE SERUM

Naha niiskustaset tõstev, rahustav ja punetust vähendav, noorendav ja siluv näoseerum sisaldab nelja erineva molekulmassiga hüaluroonhapet, suures kontsentratsioonis niatsiinamiidi, taimsete tüvirakkude ekstrakti ja vasepeptiide. Seerum aitab tõsta naha niiskussisaldust, ennetada vananemist ja tegeleda juba nähtavate vananemisilmingutega. See kiiresti imenduv õlivaba toode aitab taastada naha niiskussisaldust, tagab mitmetasandilise ja pikaajalise niisutuse, ühtlustab jumet, vähendab olemasolevate kortsukeste sügavust. Seerum on sobilik niiskusvaesele ja tundlikule nahale. Sobib ka ebapuhtale ning probleemsele nahale kiireks niiskussisalduse tõstmiseks.

Millal on seerumit vaja?

Kindlasti siis kui iga kreem imendub välgukiirusel, aga nahk hakkab ikkagi kiiresti läikima. Kui ebapuhtused kimbutavad ja ka siis kui nahal on vananemisilmingud. Seerumit on vaja ka naha rasuerituse kontrolli alla saamiseks. 

Vahel juhtub nii, et niiskusvaene nahk aetakse segamini kuiva nahaga ja siis tekib tunne, et tahaks järjest rasvasemat kreemi kasutada. Seda ei tohiks teha, sest rasvad, võid ja õlid ei lisa niiskust. Need toidavad. Siin on just seerumi tähetunni koht, sest seerum ning niisutav kreem on kõige kiiremad lahendused.

Seerumi kangelased on 4 erineva molekulmõõduga hüaluroonhape, 4% niatsiinamiidi, vase polüpeptiidid, taimne tüvirakkude ekstrakt ja roosi kroonlehtede ekstrakt. Seerum on veebaasiline ning koosneb vaid aktiivainetest, veest ning säilitusainest. Selline toode lahendab niiskusvaese naha probleemid kiiresti ning aitab juba enne kevadet täiel rinnal särada! Kasutada soovitame seda hommikuti kreemi all kui valid õhtusesse rutiini näoõli. Juhul kui valid ainult seerumi, siis kasuta seda mõnuga nii hommikul kui ka õhtul.

Nüüd on rohkem kui kunagi varem võimalik taastada naha vetruvust ja elastsust, suurendada niiskussisaldust, vähendada päikesekahjustustest põhjustatud ebaühtlast nahatooni ja kortsukesi.

D'Difference - 5D Naha niiskussisaldust tõstev näoseerum kasutamine

Kasutamine: kandke 1-2 tilka toodet eelnevalt puhastatud nahale igal hommikul ja/või õhtul. Seerumit võib kasutada ka silmade ja huulte ümbruses. Seerumi peale kandke päeva- või öökreem.

D'Difference - 5D Naha niiskussisaldust tõstev näoseerum koostisosad

Koostisained on looduslikku päritolu ja VEGAN. See toode on DERMATOLOOGILISELT TESTITUD.

INCI: Aqua, Niacinamide, Betaine*, Babassu Oil Glycereth- 8 Esters, Rosa Centifolia

Flower Extract, Sodium Hyaluronate*, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate*, Sodium

Hyaluronate Crosspolymer, Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate,

Copper Heptapeptide 14 Pantothenate, Heptapeptide 15 Palmitate, Xanthan

Gum, Ethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Glycerin, Lactic Acid/Glycolic Acid

Copoplymer, Polyvinyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Butylene Glycol, Phenylpropanol,

Pentylene Glycol, Phenoxyethanol

*COSMOS/Ecocert tunnistusega koostisaine