Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Omia - Laste päevituspiim SPF50 200 ml

Viide:8021983810631

Omia päevituspiim on mõeldud lastele ning sisaldab mineraalseid päikesekaitsefiltreid ning mahepõllundusest pärit taimeõlisid ja -ekstrakte. Annab kaitse nii UVA kui ka UVB kiirte eest.

200 ml

31,65 € KM-ga


Rohkem infot

Omia - Laste päevituspiim SPF50

Lastele mõeldud päikesekaitsepiim, mis sisaldab mineraalseid päikesekaitsefiltreid ning mahepõllundusest pärit taimeõlisid ja -ekstrakte. Annab kaitse nii UVA kui ka UVB kiirte eest. Dermatoloogiliselt testitud. Veekindel. Ei sisalda parabeene, silikoone, keemilisi päikesekaitsefiltreid ega sünteetilisi värvaineid.

200 ml

Koostis:

Titanium Dioxide (NANO), Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride**, Glycine Soja Oil*, Polyglycerol-3 Polyricinoleate**, Dicaprylyl Ether**, Coco-Caprylate**, Coco-Caprylate/Caprate**, Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Alumina, Stearic Acid, Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Polyglyceryl-2 Sesquioleate**, Glyceryn**, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Daucus Carota Sativa Seed Oil**, Beta-carotene**, Brassica Campestris Seed Oil**, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Polyhydroxystearic Acid, Bisabolol**, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Parfum.
(*) kontrollitud mahepõllumajandusest (**) looduslikku päritolu