Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Madara - Palsam värvitud juustele 200ml

Viide:4751009821474

Juuksevärvi kaitsev palsam toidab ja kaitseb värvitud juukseid tõhusalt. Silub, vähendab kahu. Juuksed on paremini sätitavad ja siidpehmed.

15,99 € KM-ga


Rohkem infot

Madara - Palsam värvitud juustele

Colour & Shine Conditioner 

Juuksevärvi kaitsev palsam toidab ja kaitseb värvitud juukseid tõhusalt. Silub, vähendab kahu. Juuksed on paremini sätitavad ja siidpehmed.

Sisaldab linaseemne-, hobukastani- ja teeleheekstrakti. Hoiab juuksevärvi kauem erguna ja lisab juustele läiget.

Palsami pakend on valmistatud 60% ulatuses tarbijatelt kokku kogutud ja ringlussevõetud pakenditest, et vähendada igal aastal uuest materjalist toodetavate plastpakendite arvu.

Madara - Palsam värvitud juustele kasutamine

Kasutamine: Kandke puhastesse märgadesse juustesse. Jätke juustesse 1-3 minutiks ning loputage korralikult. Parima tulemuse saavutamiseks kasutage koos MÁDARA Colour and Shine šampooniga.

Madara - Palsam värvitud juustele koostisosad

Koostis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Glycerin, Behentrimonium Chloride, D-panthenol (Provitamin B5), Mica ( CI 77019 ), Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Aroma, Titanium Dioxide (CI 77891), Sodium Benzoate, Linum Usitatissimum (Flax/Linseed) Seed Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Sorbate, Aesculus Hippocastanum (Horse-chestnut) Seed Extract, Plantago Major (Plantain) Leaf Extract, Limonene, Linalool

Jätkusuutlikkus

See toode on valmistatud Lätis, MÁDARA tehases, kasutame 100% taastuvressurssidest saadud rohelist elektrit. Kõik meie laborites välja töötatud koostised on nahasõbralikud ja biolagunevad.

Kasutame keskkonnasõbralikke pakendeid, sealhulgas taaskasutatud plasti, ookeanijäätmeid ning taimset päritolu plasti. Meie tuubid, pudelid ja flakoonid on alates 2006. aastast 100% ringlussevõetavad.