Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervaskanto - Tõrva vedelseep, 300ml

Viide:6430013920172

Tõrva vedelseep on meeldiva lõhnaga vedelseep, mis sobib hästi psoriaasi ja nahalööbe all kannatavatele inimestele.

12,10 € KM-ga


Rohkem infot

Tervaskanto - Tõrva vedelseep, 300ml

Tõrva vedelseep on meeldiva lõhnaga vedelseep, mis sobib hästi psoriaasi ja nahalööbe all kannatavatele inimestele.

Koostisosad: Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, Propylene Glycol, Sodium chloride , Pine tar, Kalium sorbate, Phenoxyethanol

Tõrva vedelseep on spetsiaalne toode, mis pakub leevendust psoriaasi ja nahalööbe all kannatavatele inimestele. Psoriaas on krooniline autoimmuunhaigus, mis põhjustab nahale punaste, ketendavate laikude tekkimist. Need laigud võivad olla sügelevad, valulikud ja põletikulised. Psoriaasihaigetel on sageli raske leida tooteid, mis oleksid nende tundliku naha jaoks piisavalt õrnad, kuid samas tõhusalt puhastavad ja niisutavad. Tõrva vedelseep, mille ainulaadne koostis sisaldab tõrva, on lahendus sellele probleemile.

Tõrva on juba ammu kasutatud nahahoolduses selle rahustavate ja tervendavate omaduste tõttu. Seda saadakse looduslikest allikatest, nagu kivisüsi või puit, ja seda on kasutatud sajandeid erinevate nahahaiguste raviks. Tõrva vedelseep kasutab tõrva jõudu, et pakkuda leevendust psoriaasi ja nahalööbe all kannatavatele inimestele. Tõrva aitab vähendada põletikku, leevendada sügelust ja soodustab naha paranemist.

Tõrva vedelseebi üks peamisi eeliseid on selle meeldiv lõhn. Erinevalt teistest tõrvapõhistest toodetest, millel on tugev meditsiiniline lõhn, on tõrva vedelseebil peen ja meeldiv lõhn. See muudab selle igapäevaseks kasutamiseks atraktiivsemaks, kuna inimesed ei pea muretsema, et see lõhnab ravimite või kemikaalide järele.

Lisaks rahustavatele omadustele on tõrva vedelseep ka tõhus puhastusvahend. See vahutab hästi ja loputatakse kergesti maha, jättes nahale puhta ja värskendava tunde. See on psoriaasihaigetele oluline, sest hea hügieeni säilitamine on nende haiguse ohjamisel väga oluline. Tõrva vedelseebi õrn, kuid tõhus puhastav toime tagab naha põhjaliku puhastamise, ilma et see põhjustaks täiendavat ärritust või kuivust.

Teine tõrva vedelseebi eelis on selle niisutavad omadused. Psoriaasile kalduv nahk kipub olema kuiv ja kooruma. Tõrva vedelseebi regulaarne kasutamine aitab nahka niisutada ja vältida liigset kuivamist. See on oluline psoriaasi sümptomite ohjamisel ja naha üldise tervise parandamisel. Tõrva vedelseebi niisutav toime aitab vähendada sügelust ja soodustab mugavamat, toidetud nahka.