Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Lavendliseep, 175g

Viide:URT9889

Meeldiva lavendli lõhnaga naturaalne seep, mis hellitab ja rahustab nahka. Sisaldab orgaanilise lavendli taimeekstrakte ja eeterlikke õlisid. 

5,60 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Lavendliseep, 175g

Meeldiva lavendli lõhnaga naturaalne seep on suurepärane valik, kui soovid hellitada ja rahustada oma nahka. See sisaldab orgaanilise lavendli taimeekstrakte ja eeterlikke õlisid, mis aitavad nahka niisutada ja hooldada. Lavendli lõhn on tuntud oma lõõgastavate omaduste poolest, mis aitavad leevendada stressi ja ärevust. Seep on valmistatud looduslikest koostisosadest, mis muudavad selle nahasõbralikuks ja sobivaks igapäevaseks kasutamiseks. Lisaks sellele, et see puhastab õrnalt nahka, jätab see ka meeldiva lõhna, mis jääb püsima kogu päeva vältel. Nii et kui soovid endale luksuslikku ja lõõgastavat seebi kasutamise kogemust, siis see naturaalne lavendli seep on just sinu jaoks.

Urtekram - Lavendliseep koostisosad

Koostisosad: Sodium Palmate**, Sodium Palm Kernelate**, Aqua, Parfum*, Glycerin**, Chamomilla Recutita Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf/Twig Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Lactobacillus Ferment, Sodium Chloride, Citric Acid, Limonene, Linalool. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

79% koostisest on orgaaniline

98% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Lavendliseebi kasulikud omadused

Lavendliseep on mitmekülgne toode, millel on palju kasulikke omadusi. Siin on mõned neist:

  • Rahustav: Lavendlil on tuntud rahustavad omadused, mis aitavad leevendada stressi ja ärevust. Lavendliseebi kasutamine võib aidata lõõgastuda ja luua rahulikumat meeleolu.
  • Nahahoolduse abiline: Lavendliseep on suurepärane vahend nahahoolduseks. Sellel on põletikuvastased omadused, mis aitavad leevendada nahaprobleeme nagu akne või ekseem. Lisaks aitab see niisutada ja pehmendada nahka, jättes selle siledaks ja elastseks.
  • Lõhnateraapia: Lavendlil on meeldiv ja rahustav lõhn, mis muudab selle suurepäraseks lõhnateraapia vahendiks. Lavendliseebi kasutamine duši all või vannis aitab luua lõõgastavat ja rahustavat atmosfääri ning aitab leevendada unetust.
  • Antiseptiline toime: Lavendlil on antiseptilised omadused, mis aitavad võidelda bakterite ja seente vastu. Lavendliseebi kasutamine aitab hoida nahka puhtana ja kaitsta seda nakkuste eest.
  • Aroomiteraapia: Lavendlil on tugev aroom, mis aitab leevendada peavalu ja parandada meeleolu. Lavendliseebi kasutamine duši all või vannis võib aidata leevendada stressi ja ärevust ning luua positiivset meeleolu.
  • Looduslik koostis: Lavendliseep on valmistatud looduslikest koostisosadest, mis muudab selle nahasõbralikuks ja ohutuks kasutamiseks. See ei sisalda kahjulikke kemikaale ega lisaaineid, mis võivad nahka ärritada või kahjustada.

Lavendliseebi kasulikud omadused muudavad selle mitmekülgseks tooteks, mida saab kasutada nii nahahoolduseks kui ka lõhnateraapiana. Selle rahustav lõhn ja nahka hooldavad omadused teevad sellest ideaalse valiku igapäevaseks kasutamiseks.