Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Madara - Volüümi andev šampoon kõikidele juuksetüüpidele 250ml

Viide:4751009820682

Sisaldab rikkalikult juuksekasvu soodustavat niatsiini (B3-vitamiini) ja juukseid lopsakamaks muutvat pantoteenhapet (B5-vitamiini), mis pärinevad põhjamaistest kukeseentest. Seente väel põhinev šampoon ergutab peanahka, puhastab juukseid ja muudab need kohevamaks, pehmemaks ja siledamaks.

20,99 € KM-ga


Rohkem infot

Madara - Volüümi andev šampoon kõikidele juuksetüüpidele

Madara Grow Volume Shampoo 

Sisaldab rikkalikult juuksekasvu soodustavat niatsiini (B3-vitamiini) ja juukseid lopsakamaks muutvat pantoteenhapet (B5-vitamiini), mis pärinevad põhjamaistest kukeseentest. Seente väel põhinev šampoon ergutab peanahka, puhastab juukseid ja muudab need kohevamaks, pehmemaks ja siledamaks.

Sertifitseeritud looduslikku koostisse kuuluvad veel tsink, mis normaliseerib peanaha rasueritust, ja kofeiin, mis stimuleerib mikrovereringet ning ennetab juuste väljalangemist ja hõrenemist.

Madara - Volüümi andev šampoon kõikidele juuksetüüpidele kasutamine

Kanna märgadele juustele, aja vahule, lase mõjuda 2 minutit ja seejärel loputa. Sobib kõikidele juuksetüüpidele, ka värvitud juustele. Sobib igapäevaseks kasutamiseks.

Parima tulemuse saamiseks kasuta koos MÁDARA Grow Volume palsamiga.

Madara - Volüümi andev šampoon kõikidele juuksetüüpidele koostisosad

Koostisosad: Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium coco sulphate, Chantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract, Glycerin, Citric acid, Disodium Cocoyl Glutamate, PCA Glyceryl Oleate, Zinc PCA, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Aroma, Caffeine, Xylitylglucoside, Benzyl Alcohol, Anhydroxylitol, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydrolyzed Keratin, Xylitol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol

Põhjamaine kukeseeneekstrakt sisaldab suurepärased b-rühma vitamiine, aminoshappeid ja antioksüdante, mis tugevdavad juuksejuuri ja soodustavad juuksekasvu. Tsink normaliseerib peanaha seisundit, samas stimuleerib kofeiin mikrotsirkulatsiooni, see omakorda pidurdab juuste välja langemist ja hõrenemist.

Füüsiline ning emotsionaalne stress, UV-kiirgus, aastaaegade vaheldumine, tasakaalustamata toitumine, hooletu juuksehooldus ja viimistlemine – kõik need faktorid kahjustavad juuste kasvuprotsessi, need pole enam nii tihedad, lopsakad, vastupidavad ja läikivad.

Kukeseene ekstrakt sisaldab nii juuksekasvule olulist niatsiini [B3], biotiini [B7] ja pantoteenhapet [B5], mis hoolitsevad juuste kohevuse ja lopsakuse eest, kui ka 12 aminohapet, 32 antioksüdanti ja beetaglükaani, mis pakub tõhusat tuge habraste juuste tugevdamisel, kaitseb juukseid keskkonnategurite kahjulike mõjude eest ning taastab juuste loomuliku sära ja elujõulisuse.

Koostisesse kuuluvad juuste energiapommid kofeiin ja tsink tasakaalustavad ja normaliseerivad peanaha seisundit. Oleme loonud ainulaadse kolmeastmelise juuksehoolduse lopsakamate, tugevamate ja läikivamate juuste heaks.