Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

MOSSA - Niisutav šampoon vitamiinidega 300ml

Viide:4751009828107

Šampoon puhastab sinu juuksed õrnalt, kuid effektiivselt mustusest ning rasust. Sisaldab looduslikke vitamiine, mis rahustavad ja ennetavad peanaha liigset kuivamist ning ühtlasi ka niisutab. Antioksüdantide- ja vitamiiniderikas maasika ekstrakt taastab juuste elujõu, tugevuse ja kauni sära. Antistaatiline toime muudab juuste kammimise ja käsitlemise kergeks ning mugavaks.
300ml


 

13,99 € KM-ga


Rohkem infot

MOSSA - Niisutav šampoon vitamiinidega 300ml

MOSSA - Vitamin Moisture Shampoo

Šampoon puhastab sinu juuksed õrnalt, kuid effektiivselt mustusest ning rasust. Sisaldab looduslikke vitamiine, mis rahustavad ja ennetavad peanaha liigset kuivamist ning ühtlasi ka niisutab.

Antioksüdantide- ja vitamiiniderikas maasika ekstrakt taastab juuste elujõu, tugevuse ja kauni sära. Antistaatiline toime muudab juuste kammimise ja käsitlemise kergeks ning mugavaks.

Sobib kõikidele juuksetüüpidele. 

MOSSA - Niisutav šampoon vitamiinidega kasutamine

Kandke märgadele juustele, masseerige vahule ja loputage.

MOSSA - Niisutav šampoon vitamiinidega koostisosad

Aqua/Water, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin**, Betaine, Coco-Glucoside, PCA Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract*, Aroma/Fragrance, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Xylitylglucoside, Sodium Benzoate, Anhydroxylitol, Xylitol, Potassium Sorbate, Citronellol***, Linalool***, Limonene***