Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Lavera - Šampoon kahjustatud juustele (sügavalt hooldav) 250ml

Viide:4021457647835

Intensiivselt parandatud ja rikkalikult hooldatud juuksed tänu looduslikule koostisele ökoloogilise makadaamiaõli ja ökoloogilise kinoaga. Hooldab stressis ja kahjustatud juukseid juurtest otsteni ning parandab ka tõsisemaid juuste kahjustusi. Muudab juuksed paremini kammitavaks. Toode on biolagunev ja ei sisalda silikoone, tahket või vedelat mikroplasti, kunstlikke värvaineid ja säilitusaineid.

8,99 € KM-ga


Rohkem infot

Lavera - Šampoon kahjustatud juustele (sügavalt hooldav) 250ml

Intensiivselt parandatud ja rikkalikult hooldatud juuksed tänu ainulaadsele looduslikule koostisele ökoloogilise makadaamiaõli ja ökoloogilise kinoaga. Hooldab stressis ja kahjustatud juukseid juurtest otsteni ning parandab ka tõsisemaid juuste kahjustusi. Muudab juuksed paremini kammitavaks. Toode on biolagunev ja ei sisalda silikoone, tahket või vedelat mikroplasti, kunstlikke värvaineid ja säilitusaineid (säilitusaineid EL’i kosmeetikamääruse tähenduses).

Kasutamine: Kandke niiskele peanahale, juustesse. Ajage õrnalt masseerides vahule, loputage hoolikalt.

Koostisosad: Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sea Salt (Maris Sal), Sodium Lactate, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract*, Arctium Lappa Root Extract*, Chenopodium Quinoa Seed Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Arginine, Glyceryl Undecylenate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cetearyl Sulfate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Alcohol** denat., Lactic Acid, Fragrance (Parfum)***, Benzyl Alcohol***, Limonene***

* ingredients from organic farming

** made using organic ingredients

*** from natural origin