Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Superzym kapslid 110tk 49,77g

Viide:6430015885585

Ensüüme, sh koensüümi (Q10) sisaldavad kapslid, milles on 7 inimspetsiifilist pankrease ensüümi. Toode aitab tõhustada toitainete seedimist ning parandada toitainete imendumist sooles.

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

37,30 € KM-ga


Rohkem infot

Biolatte Superzym kapslid 110 tk 55 g

Ensüüme ja koeensüüm Q-10 sisaldav toidulisand

Ensüümid mõjutavad meie kehas kõiki tähtsaid reaktsioone. Ensüümid on väiksed, aga elutähtsad "tööriistad", mida me vajame näiteks toidu seedimiseks, haigustest paranemiseks, hapniku ja süsinikdioksiidi transpordiks organismis, kudede paranemiseks jne. Kui ensüümid lõpetaks töö, siis me lihtsalt sureks. Ensüüme on kõigis elusolendites ja organismides. Erinevalt piimhappebakteritest, mis paljunevad ise, ensüümid ei paljune ise, vaid keha peab ensüüme juurde tootma. Tähtsad ensüümitootjad on sülg, maks, pankreas, soolestiku mikrofloora. Ensüümitootmisele mõjub negatiivselt vananemine, ebatervislik toiduvalik, soolestiku mikrofloora tasakaalutus. Soolestiku mikrofloorat saab tasakaalus hoida, kui juurde võtta inimorganismile omaseid pankrease ensüüme. Ensüüme peaks alati võtma söögi ajal.

BIOLATTE Superzym sisaldab endas 7 inimspetsiifilist ensüümi (sh koensüümi Q-10). Ensüümid tõhustavad toitainete seedimist ja aitavad parandada toitainete imendumist sooles. 

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

Biolatte tooted

Biolatte probiootikumid on elusad mikroorganismid, mis piisavas koguses manustatuna on tervisele kasulikud. Mainitud tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.
Kuna probiootikumidel on immuunsüsteemi tugevdamisel nii suur ja tähtis roll, siis on soovitav kasutada Biolatte tooteid mitte ainult haiguste perioodidel vaid see on tõhus abiline sulle kogu aasta vältel.


Biolatte Superzym kapslid - koostis

Biolatte Superzym sisaldab 7 inimesele omast pankrease ensüümi ning koensüümi Q-10, mis soodustavad seedimist, lõhustades toitaineid ja parandavad toitainete imendumist organismi.

Koostis/kapsel: Mahuaine (mikrokristalliline tselluloos), želatiin (loomset päritolu), lipaas (β-galaktosidaas), koeensüüm (Q-10), laktaas, α-galaktosidaas, fütaas, α-amülaas, proteaas, paakumisvastane aine (magneesiumstearaat).

Biolatte Superzym kapslid - kasutamine

Manustamine: 1-3 kapslit päevas veega või vastavalt terapeudi või arsti soovitusele. Võtta söögikorra ajal või vahetult pärast söömist.

Ensüümitooteid ei tohi manustada koos teiste ravimite ega ka alkoholiga (vahe peab olema vähemalt 1 tund).

Toode sobib ka lastele ning rasedatele- ja imetavatele naistele. Sobiv ka veganitele.

Soovitatud annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Koostisosade kogused päevases annuses: mahuaine: mikrokristalne tselluloos, pullulaan (kapsel), laktaas 297.5 u*, proteaas 297.5 u*, α-galaktosidaas 178.5 u*, α-amülaas 71.4 u*, lipaas  59.5 u*, fütaas 11,9 u*, koensüüm (Q-10) 1.98 mg, paakumisvastane aine: magneesiumoksiid. u* = ensüümide aktiivsus


Säilitamine: Säilitada kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.


Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.