Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Glitter "Color Icon" 1.4g

Viide: Vices 4049775535627

Need lauvärvid ei ole asjata nii kiidetud ja populaarsed!
Ja me oleme nende üle väga uhked. Tooted põhinevad silikoontehnoloogial, on ülimalt peene, pärli tihedusega koostisega, nad on lihtsalt võrratud!
Lase oma sisemisel rokistaaril lavale astuda! Need mikrosuuruses üksiktooted on kompaktsed, väga sädeleva, ühtlase koostisega, mis on ideaalne sinu näol ja kehal.

2,54 € KM-ga


Rohkem infot

Glitter "Color Icon"

Color Icon Glitter Single

Saavuta intensiivselt pilkupüüdev välimus nende glitter-kreem lauvärvidega. Iga üksikpakend on täidetud rikkalikult suurte ja säravate glitteritega, mis ei pudene. Kreemi põhi on aaloe ja kookosõliga, mis niisutavad nahka. Kreem ei kuiva kunagi liiga ära, on kergesti hajutatav, kergesti peale kantav ja püsib muutumatult tunde. Kasuta üksikuna või mix'i oma soovi järgi. 

  • Kohene sära tänu suurtele, läikivatele glitteritele
  • Tagab küllaldase niisutuse tänu aaloele ja kookosõlile
  • Ei kuiva liiga ära
  • Kauapüsiv

Koostis: Polybutene, Mineral Oil/Huile minérale, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene Terephthalate, Microcrystalline Wax/Cire microcristalline, Ozokerite, Silica Dimethyl Silylate, Synthetic Wax, Polyurethane-33, Ethylenediamine/Hydrogenated Dimer Dilinoleate Copolymer Bis-Di-C14-18 Alkyl Amide, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Aluminum Powder/CI 77000, Ferric Ammonium Ferrocyanide/CI 77510, Yellow 5/CI 19140]