Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Lavera - Ripsmetušš Butterfly Effect 11ml

Viide:4021457611676

Kolme efektiga Lavera Butterfly Effect ripsmetušš paksendab, koolutab ja eraldab ripsmeid. Uuenduslik liblikahari jõuab iga ripsmeni ja annab neile sensatsioonilise efekti. Vegan koostis sisaldab nii ripsmeid paksendavaid bambuskiude kui ka ripsmeid hooldavaid ökoloogilisi vahasid. Ripsmetuššiharja kummist harjased koolutavad ja eraldavad ripsmeid. 

9,34 € 16,99 € 45% KM-ga


Rohkem infot

Lavera - Ripsmetušš Butterfly Effect 11ml

Kolme efektiga Lavera Butterfly Effect ripsmetušš paksendab, koolutab ja eraldab ripsmeid. Uuenduslik liblikahari jõuab iga ripsmeni ja annab neile sensatsioonilise efekti. Vegan koostis sisaldab nii ripsmeid paksendavaid bambuskiude kui ka ripsmeid hooldavaid ökoloogilisi vahasid. Ripsmetuššiharja kummist harjased koolutavad ja eraldavad ripsmeid. Dermatoloogiliselt ja oftalmoloogiliselt testitud. Sobib ka kontaktläätsede kandjatele.

Kasutamine: Asetage hari silmalau serva ja tõmmake juurtest otsteni ülespoole. Liigutage harja kergelt küljelt küljele, et saavutada ülim tulemus. Tähtis: Ärge koolutage ripsmeid peale tušši kasutamist, ripsmed võivad murduda.

Lavera - Ripsmetušš Butterfly Effect koostisosad

Water (Aqua), Alcohol* denat., Dodecane, Rhus Verniciflua Peel Wax, Cetearyl Alcohol, Pullulan, Butyrospermum
Parkii (Shea) Butter*, Polyglyceryl-3 Stearate, Cellulose, Hectorite, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Euphorbia
Cerifera (Candelilla) Wax, Sorbitol, Dehydroxanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Trehalose, Tocopherol, Helianthus
Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**,
Benzyl Benzoate**, [+/- Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77499)] - * ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils