Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Hambapasta teepuuõliga, 75ml

Viide:URT7825

Ekstra desinfitseeriva toimega. Ei sisalda fluoriidi. 

5,60 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Hambapasta teepuuõliga, 75ml

Hambapasta teepuuõliga on ekstra desinfitseeriva toimega, mis tähendab, et see aitab veelgi paremini hävitada baktereid ja kahjulikke mikroorganisme suus. See on eriti hea inimestele, kes soovivad saavutada maksimaalset suuhügieeni. Lisaks sellele ei sisalda see fluoriidi, mis võib olla oluline neile, kes soovivad vältida selle koostisosa kasutamist hambapastas. Teepuuõli on tuntud oma antiseptiliste omaduste poolest ja seda on kasutatud juba ammustest aegadest erinevate nahaprobleemide raviks. Nüüd on see imeline koostisosa leidnud tee ka hambapastadesse, pakkudes suurepärast võimalust hoida suu puhtana ja tervena. Hambapasta teepuuõliga on kindlasti väärtuslik toode igapäevasesse suuhügieeni rutiini.

Urtekram - Hambapasta teepuuõliga koostisosad

Koostisosad: Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin**, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Commiphora Myrrha Gum Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Aroma*.

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

22% koostisest on orgaaniline

89% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Teepuuõliga hambapastade kasulikkus

Teepuuõliga hambapastade kasulikkus on teema, mis on viimasel ajal palju tähelepanu saanud. Teepuuõli on tuntud oma antibakteriaalsete omaduste poolest ning seda on kasutatud erinevates tervise- ja kosmeetikatoodetes. Hambapastadesse lisatud teepuuõli võib aidata võidelda suuõõne bakterite vastu ning vähendada igemepõletikku.

Teepuuõli on looduslik antiseptik, mis aitab hävitada suus leiduvaid kahjulikke baktereid. See võib olla eriti kasulik inimestele, kellel on probleeme igemepõletiku või halva hingeõhuga. Teepuuõli võib aidata vähendada bakterite kasvu suus ning seeläbi parandada suuõõne tervist.

Hambapastadesse lisatud teepuuõli võib olla ka tõhus vahend hammaste valgendamiseks. Teepuuõli võib aidata eemaldada hambapinnalt plekke ning muuta hambad heledamaks. See võib olla eriti kasulik suitsetajatele või sagedastele kohvi- ja teejoojatele, kellel võivad olla hambad tumedamad või plekilisemad.

Lisaks oma kasulikele omadustele võib teepuuõliga hambapasta olla ka meeldiva maitsega. Paljud inimesed eelistavad looduslikke hambapastasid, mis sisaldavad teepuuõli, kuna need võivad olla lõhna poolest meeldivamad kui tavalised hambapastad. Teepuuõli võib anda hambapastale värskendava mündise maitse, mis muudab suuõõne puhastamise nauditavamaks.