Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Tervaskanto - Hääleavamise tilgad, 50ml

Viide:6430013920059

Kasutatakse hääle avamiseks, tugevdamiseks ja kadunud hääle tagasitooniseks.

Kuiva köha tekitanud ärrituse korral.

Elavdab vereringet kõri ja neelu piirkonnas.

9,10 € KM-ga


Rohkem infot

Tervaskanto - Hääleavamise tilgad, 50ml

Kasutatakse hääle avamiseks, tugevdamiseks ja kadunud hääle tagasitooniseks.

Kuiva köha tekitanud ärrituse korral.

Elavdab vereringet kõri ja neelu piirkonnas.

Vajadusel võetaks 1/2-1 teelusikat 2-4 tunniste vahedega.

Toodetud Soomes.

Koostisosad: kuusekasvusiirup, pigiõli, vedel mesi

Hääleavamise tilgad on võimas abinõu inimestele, kellel on häälega seotud probleeme. Olgu see siis hääle avamiseks, selle tugevdamiseks või isegi kadunud hääle tagasi toomiseks, need tilgad on osutunud väga tõhusaks. Need on eriti kasulikud inimestele, kes kannatavad kuiva köha põhjustatud ärrituse all. Tilgad toimivad kurgu ja neelu vereringet elavdades, pakkudes leevendust ja tervendust kahjustatud piirkondadele.

Hääleavamise tilkade kasutamiseks on soovitatav võtta 1/2 kuni 1 teelusikatäis 2 kuni 4 tunni tagant, vastavalt vajadusele. Tähtis on järgida soovitatud annustamisjuhiseid, et tagada maksimaalne tõhusus ja vältida võimalikke kõrvaltoimeid.

Hääleavamise tilkade võime avada häält on eriti väärtuslik inimestele, kes sõltuvad oma häälest professionaalsetel eesmärkidel, nagu lauljad, näitlejad või avalikud kõnelejad. Need tilgad võivad aidata kõrvaldada ummistusi kurgus, võimaldades selgemat ja kõlavamat hääleprojektsiooni. Hääleavamise tilgad tugevdavad häälepaelu ja leevendavad ärritust.

Üks hääleavamise tilkade peamisi eeliseid on nende võime lahendada kuivast köhast põhjustatud ärritust. Kuiv köha võib olla äärmiselt ebamugav ja pingestada häälepaelu, mis võib põhjustada täiendavaid tüsistusi. Need tilgad toimivad, rahustades ärritunud kurku ja soodustades paranemist, pakkudes hädavajalikku leevendust köha korral ja võimaldades inimese hääle taastumist.

Hääleavamise tilkade elavdav mõju kurgu ja neelu vereringele on optimaalse hääle tervise säilitamiseks ülioluline. Paranenud vereringe aitab toita häälepaelu ja neid ümbritsevaid kudesid, tagades nende tervise. See suurenenud verevool aitab kaasa ka paranemisprotsessile, võimaldades kahjustatud või põletikulisel alal kiiremini taastuda.