Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ecosh Life - Reishi seen (Ganoderma) + Kibuvits kapslid 90tk 45g

Viide:4741609523014

Ida-Aasiast pärinev punane Red Reishi seen e. Ganoderma toetab ja tasakaalustab kõikide organismisüsteemide normaalset funktsioneerimist, sealjuures üldist tervist ja füüsilist jõudu. Jahvatatud seenepulber soodustab und ja vähendab väsimust, annab energiat ning aitab kaasa keha puhastamisele.

19,00 € KM-ga


Rohkem infot

Reishi seen (Ganoderma) + Kibuvits kapslid 

Mitmetoimeline toidulisand

Reishi seen pärineb Ida-Aasiast ja traditsioonilise Hiina meditsiini järgi teatakse reishit kui “taimede kuningannat” või ” surematuse seene” nime all. Reishi seen kasvab kõrgel mägedes vanade puude küljes või allikate ääres. Reishi on seotud kõikide organitega, Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on ta seotud südamega, sealt tulenevad ka tema näidustused. Ta on väga hea unetuse puhulannab energiat juurde, rahustab vaimunärvilisustemotsionaalset ebastabiilsust. Reishi on hea aju tugevdamiseks, hea pingelise õppimise ajal, parandab mälu, ajutööd ja aitab taastada närvisüsteemi.

Käesoleval ajal on Reishi seene omadusi mitmekülgselt uuritud Jaapani, USA, Prantsusmaa ja Kanada juhtivates meditsiiniasutustes. Reishi seen on suurepärane adaptogeen, mis tasakaalustab ja toetab kõikide organismisüsteemide normaalset funktsioneerimist.

Reishi seene kasulikud toimed:

  • toetab hormonaal- ja immuunsüsteemi,
  • vähendab väsimust ja kurnatust,
  • aitab kaasa keha puhastumisel,
  • toetab ja tasakaalustab üldist tervist ja füüsilist jõudu.

Ecosh Life - Reishi seen (Ganoderma) + Kibuvits koostisosad

KOOSTISOSAD: Red reishi seen ehk läikvaabik (Ganoderma lucidum), kibuvitsa  (Rosa canina) marjapulber, taimne kapsel (glaseeraine pullulaan).

Ecosh Life - Reishi seen (Ganoderma) + Kibuvits manustamine

Manustamine: 2 -4 kapslit päevas veega, võib puistada toitudele ja jookidele. Manustada kuuridena.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku eluviisi.
Hoida lastele kättesaamatus kohas.

SÄILITAMINE: Toodet hoida kuivas, mitte üle 22 °C soojuses ning kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokaal 45 g