Dresdner Essenz - Vannitabletid lastele, õun ja kiivi, 2tk

Tootekood : 4017512179823

Muuda lapse vanniskäigud veelgi põnevamaks ja lõbusamaks koos Dresdner Essenz vahutavate ja puuvilja lõhnaliste vannitablettidega. Mandliõliga tabletid ei määri vanni ning on lapse naha vastu õrnad. Dermatoloogiliselt testitud. Ei sisalda mikroplasti, silikooni, mineraalõlisid, PEG-sid ja SLES-i.

1,61 € 4,60 € 65% (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: Mikroplastikut
Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: silikooni
Ei sisalda: SLES
Ei sisalda: PEG
Sobivus: Lastele

Rohkem infot -

Dresdner Essenz - Vannitabletid lastele, õun ja kiivi, 2tk

Muuda lapse vanniskäigud veelgi põnevamaks ja lõbusamaks koos Dresdner Essenz vahutavate ja puuvilja lõhnaliste vannitablettidega. Pakis on kaks tabletti - õunalõhnaline ja kiivilõhnaline kihisev vannitabeltt. Mandliõliga tabletid ei määri vanni ning on lapse naha vastu õrnad. Dermatoloogiliselt testitud. Ei sisalda mikroplasti, silikooni, mineraalõlisid, PEG-sid ja SLES-i.

Dresdner Essenz - Vannitabletid lastele, õun ja kiivi kasutamine ja koostisosad

Kasutamine: võta vannitablett kuivade kätega kilest välja ning lisa voolavasse vannivette. Ideaalne vee temperatuur on 36°-37°C. Soovituslik vannis olemise aeg 5-10 min. Kasutada ainult täiskasvanu järelvalve all. Lastele alates 1. eluaastast.

Koostisosad 

Õunalõhnaline tablett: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sorbitol, Sodium Chloride, Calcium Carbonate, Sodium Coco-Sulfate, Parfum, Sodium Carbonate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Gardenia Jasminoides Fruit Extract, Maltodextrin, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Citrate, Aqua, CI 42090.

Kiivilõhnaline tablett: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sorbitol, Sodium Chloride, Calcium Carbonate, Sodium Coco-Sulfate, Parfum, Sodium Carbonate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Gardenia Jasminoides Fruit Extract, Maltodextrin, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Citrate, Aqua.

Hoiatus! Ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Väldi kokkupuudet lahustuva ja kihiseva tabletiga! Väldi silma ja suhu sattumist! Hoida kuivas ja jahedas.

Valmistatud Saksamaal. 

Tooted samas kategoorias