Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sanct Bernhard - C-vitamiin 300mg+tsink aeglase toimega, 60tk 40g

Viide:4250382204435

C-vitamiin ja tsink toetavad immuunsüsteemi. Iga kapsel sisaldab 300mg C-vitamiini ja 5mg tsinki. Aeglase toimega C-vitamiin, mis tagab selle, et keha saab vitamiini järk-järgult kogu päeva jooksul. 60 kapslist piisab kaheks kuuks.

6,35 € KM-ga


Rohkem infot

Sanct Bernhard - C vitamiin 300mg+tsink aeglase toimega, 60tk

Sanct Bernhard

Aeglustatud toime tähendab, et C-vitamiin vabaneb kapslitest aeglaselt ning püsib organismis kauem. Tsink tõstab valgeliblede võimet organismi sattuvaid võõrkehasid ja mikroobe hävitada, kaitseb vabade radikaalide kahjustuste eest ning takistab viiruste kasvu. C-vitamiini puuduse korral väheneb organismi kaitsevõime ning nakkustega võitlevate antikehade tootmine.

Kasulikud toimed:

– suurendab keha vastupanuvõimet ja tugevdab immuunsüsteemi
– aitab võidelda viirustega ja vähendada ohtu nendesse nakatuda
– parandab üldist tervist ja füüsilist jõudu
– aitab raual imenduda
– vähendab väsimust ja kurnatust

Soovituslik päevane annus: 1 kapsel päevas, rohke veega. Ei ole soovitatav lastele ja noortele alla 17.eluaasta. Mitte ületada päevast soovitavat kogust (selle ületamine võib mõjuda lahtistavalt).

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Sanct Bernhard - C vitamiin 300mg+tsink aeglase toimega- koostis

Koostisosad: C-vitamiin, täiteaine sahharoos, želatiin, tsinksulfaatmonohüdraat, täiteaine mikrokristalne tselluloos, šellak, nisupõhine glükoosisiirup, maisitärklis, paakumisvastane aine magneesiumstearaat, talk.

60 kapslit = 40g

Tootel puudub ökomärgistus.

Hoida kuivas, alla 25°C ruumis. Kaitsta otsese päikesevalguse eest.