Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ekolife Natura - Liposoomne C-vitamiin 100ml

Viide:3830057521190

Liposoomsed vitamiinid – parim viis vitamiinide omandamiseks. C-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. Samuti aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Lisaks aitab omastada rauda ning soodustab kollageeni moodustumist.

23,90 € KM-ga


Rohkem infot

Ekolife Natura - Liposoomne C-vitamiin 

C-vitamiin ehk L-askorbiinhape on vesilahustuv vitamiin, mis on inimorganismile vajalik paljude füsioloogiliste protsesside normaalseks toimimiseks. C-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi ja närvisüsteemi normaalsele talitlusele. C-vitamiin toetab kollageeni moodustumist luude, veresoonte, kõhrkoe, igemete, naha ja hammaste normaalseks talitluseks. C-vitamiin suurendab raua imendumist inimorganismis ning on asendamatu abivahend võitluseks väsimusega. Parimateks looduslikeks C-vitamiini allikateks on paprika, kibuvitsamarjad, petersell, mustsõstar, tšillipipar, sidrunikoor ja paljud teised värsked puu-, juur- ja köögiviljad. Oluline on teada, et C-vitamiin laguneb kõrgel temperatuuril kuumutamisel või pikaaegsel kontaktil õhuga, seega soovitav on tarbida C-vitamiini rohkeid puu-, juur- ja köögivilju värskelt!

C-vitamiin:

  • aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele
  • on vajalik kõhrkoe, naha, luude, veresoonte ning igemete  normaalseks talitluseks
  • aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele
  • aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest
  • aitab vähendada väsimust ja kurnatust
  • suurendab raua imendumist
  • aitab kaasa E-vitamiini algvormi taastekkimisele

MIDA TÄHENDAB LIPOSOOMNE?

Liposoomid on mikroskoopilised fosfolipiidide kerad, mis on vees stabiilsed ja võivad endas sisaldada nii vesilahustuvaid kui ka vesilahustumatuid aineid, näiteks vitamiine.

Oma ülesehituselt sarnanevad liposoomid rakkudega ning see muudab nad äärmiselt kasulikeks vahenditeks, mille abil tagada paljude erinevate toitainete tõhus kohaletoimetamine.

Hoolimata sellest, milline aine on liposoomi kapseldatud, on alust eeldada selle suurepärast imendumist verre (Ling, 2006)

Lisaks kaitsevad liposoomid kapseldatud aineid seedimise ja lagunemise eest.

Lisaks kapseldatud ainetele on lipiididel selge lisaväärtus ka liposoomide membraani näol.

Ekolife Natura - Liposoomne C-vitamiini manustamine

Päevane annus: 1x5ml, otse suhu või veega/mahlaga lahjendatult. 5 ml sisaldab 500 mg C-vitamiini. Liigne tarbimine võib põhjustada kõhulahtisust. Hoida pimedas ja kuivas. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarvitada kahe kuu jooksul. Enne kasutamist loksutada. 

Koostisosadpäevases annuses% NRV*-st 
C-vitamiin500mg625%
Kaalium21mg1,1%
Naatrium37mg

*päevane võrdluskogus täiskasvanutele

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. 

Ekolife Natura - Liposoomne C-vitamiini koostis

Koostisosad: vesi, magustaja: ksülitool; C-vitamiin (kaalium- ja naatriumaskorbaat ja askorbiinhape), emulgaator: päevalille letsitiin, niisutaja: glütserool, säilitusaine: kaaliumsorbaat, maitseaine: apelsin, antioksüdant: E vitamiin (d-alfa-tokoferool)

Toodetud Euroopa Liidus.

Tootel puudub ökomärgistus.

C-vitamiin ehk L-askorbiinhape on vesilahustuv vitamiin, mis on inimorganismile vajalik paljude füsioloogiliste protsesside normaalseks toimimiseks. C-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi ja närvisüsteemi normaalsele talitlusele. C-vitamiin toetab kollageeni moodustumist luude, veresoonte, kõhrkoe, igemete, naha ja hammaste normaalseks talitluseks. C-vitamiin suurendab raua imendumist inimorganismis ning on asendamatu abivahend võitluseks väsimusega. Parimateks looduslikeks C-vitamiini allikateks on paprika, kibuvitsamarjad, petersell, mustsõstar, tšillipipar, sidrunikoor ja paljud teised värsked puu-, juur- ja köögiviljad. Oluline on teada, et C-vitamiin laguneb kõrgel temperatuuril kuumutamisel või pikaaegsel kontaktil õhuga, seega soovitav on tarbida C-vitamiini rohkeid puu-, juur- ja köögivilju värskelt!