Benecos - Dušigeel meestele 3in1, 200 ml

Tootekood : 4260198094304

3 in 1 dušigeel meestele. Sobib ideaalselt keha, juuste ja näo pesuks. Tootes on kasutatud ainulaadset, seitsmest mahepõllundusest pärinevast taimest koosnevat kompleksi. Dermatoloogliselt testitud.

7,10 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: loomseid koostisosi
Olek: Geel
Kellele?: Meestele
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Toote puhtus: Suures osas mahe

Rohkem infot -

Benecos - Dušigeel meestele 3in1, 200 ml

3 in 1 dušigeel meestele on suurepärane toode, mis sobib meestele keha, juuste ja näo pesemiseks. Selle toote eripära seisneb selles, et tootes on kasutatud ainulaadset kompleksi, mis koosneb seitsmest mahepõllundusest pärinevast taimest. Koostisosad on hoolikalt valitud, sisaldades taimi, mis on tuntud oma nahka rahustavate ja niisutavate omaduste poolest.

Dušigeeli kasutamine on äärmiselt mugav, kuna ühe toote abil saab pesta nii keha, juukseid kui ka nägu. See säästab aega ja vaeva ning muudab pesurutiini lihtsamaks. Dušigeelil on meeldiv lõhn, mis jääb nahale püsima, andes värskustunde terveks päevaks.

Toode on dermatoloogiliselt testitud, mis tähendab, et see on läbinud rangeid katseid ja on ohutu kasutamiseks. Selle tagab toote kvaliteet ja vastavus kõrgetele ohutusstandarditele. Lisaks sellele on dušigeel meestele ka nahka niisutav ja pehmendav, jättes selle puhtaks ja värskeks.

3 in 1 dušigeel meestele on suurepärane valik neile, kes hindavad lihtsust ja efektiivsust oma igapäevases hügieenirutiinis. See mitmekülgne toode pakub kõikehõlmavat pesulahendust, mis sobib ideaalselt meeste vajadustega. Lisaks sellele, et see puhastab ja värskendab nahka, jätab see ka juuksed tugevaks ja säravaks ning niisutab peanahka. Seda kõike ühes tootes!

Benecos - Dušigeel meestele 3in1 koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water), Pyrus Malus (Apple) Juice*, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Lippia Citriodora Leaf Water*, Betaine, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Chloride, Lavandula Hybrida (Lavandin) Grosso Herb Oil*, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance)**, Potassium Sorbate, Glycerin, Hypericum Perforatum (St. John’s Wort) Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Root Extract, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract*, Arctium Lippa (Burdock) Fruit Extract*, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract*, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Extract*, Sambucus Nigra (Elder) Fruit Extract*, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Linalool**, Geraniol**,  Limonene**.

*mahepõllumajandusest

**looduslik aroom

21% koostisosadest on mahepõllumajandusest

99,5% koostisosadest on looduslik päritolu

Valmistatud Saksamaal.

Meeste juukse-, keha- ja näohooldustooted

Meeste juukse-, keha- ja näohooldustooted on osa paljude meeste igapäevasest ilurutiinist. Tänapäeva mehed hindavad oma välimust ja tervist ning soovivad kasutada spetsiaalselt meeste vajadustele loodud tooteid. Üks selline tootekategooria on dušigeelid. Dušigeelid on mõeldud naha puhastamiseks ja värskendamiseks ning sisaldavad spetsiaalseid koostisosi, mis aitavad eemaldada mustust ja liigset rasu nahalt. Need tooted on saadaval erinevates meestele sobivates lõhnades, mis annavad meeldiva ja värskendava tunde pärast duši all käimist.

Lisaks dušigeelidele on meestele saadaval ka spetsiaalsed šampoonid, mis on mõeldud juuste pesemiseks ja hooldamiseks. Meeste juuksed võivad olla erinevat tüüpi, kuid enamik šampoone sobivad kõikidele meeste juuksetüüpidele. Šampoonid meestele sisaldavad sageli koostisosi, mis aitavad tugevdada juukseid, vältida kõõma teket ja säilitada juuste hea väljanägemine. Need tooted võivad olla saadaval erinevates variantides, näiteks nii vedelal kui ka tahkel kujul. 

Lisaks juuksehooldustoodetele on meestele saadaval ka spetsiaalsed näopesuvahendid. Näopesuvahendid on mõeldud näo puhastamiseks ja eemaldavad nahalt õrnalt mustuse, liigse rasu ja muud saasteained. Näopesuvahendid võivad sisaldada ka niisutavaid koostisosi, mis aitavad hoida naha pehme ja niisutatuna.

Üks populaarne valik meeste juukse-, keha- ja näohooldustoodete hulgas on 3in1 tooted. Need tooted pakuvad mitmekülgsust, kuna neid saab kasutada nii dušigeelina, šampoonina kui ka näopesuvahendina. 3in1 tooted on ideaalsed reisimisel või kiirel hommikul/õhtul, kui soovite säästa aega ja ruumi vannitoas. Need tooted sisaldavad spetsiaalseid koostisosi, mis sobivad nii juuste, keha kui ka näo puhastamiseks. 3in1 tooted sobivad suurepäraselt meestele, kes hindavad mugavust ja mitmekülgsust.

Tooted samas kategoorias