Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salt of the Earth deodorant sprei lavendi ja vaniljega 50ml

Viide:5025452000632

Salt of the Earth deodorant sprei lavendli ja vaniljega on lugematuid auhindu võitnud deodorant sprei, mis sisaldab üle 15 erineva botaanilise ekstrakti ja õli.

100% looduslikud vegan koostisosad.

6,56 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Salt of the Earth deodorant sprei lavendi ja vaniljega

Mõnusa lavendli ja vanilje aroomiga deodorant sprei pakub kauakestvat ja efektiivset kaitset. 100% looduslikest koostisosadest tehtud deodorant sprei sisaldab rahustavat orgaanilist aloe verat ning antibakteriaalset kuslapuu ekstrakti.

Salt of the Earth deodorandid on tehtud looduslikest ekstraktidest, õlidest ning sooladest

Salt of the Earth looduslikud deodorandid koosnevad mineraalsooladest ning orgaanilisest aloe verast. Deodorandi imeline aroom on saadud taimsetest ekstraktidest ning õlidest. Looduslik mineraalsool moodustab nahale nähtamatu kihi ning ennetab ebameeldivat lõhna tekitavate bakterite kasvu.

Omadused

  • Värske looduslik lõhn – värske ning õrnalt magus lilleline lõhn lavendlist ja vaniljest.
  • Kauakestev kaitse – koostisosad jäävad nähtamatult naha pinnale ning tagavad kauakestva kaitse.
  • Ei jäta riietele valgeid jälgi – ei sisalda koostisosi, mis võivad jätte riietele valgel jäljed.
  • Orgaanilise aloe veraga – suurepärane koostisosa, mis aitab nahka rahustada ja niisutada.
  • 100% looduslikud koostisosad – kõik deodorandi koostisosad on looduslikud ning efektiivsed.
  • Sobib ka lastele alates 8. eluaastast
  • Ei sisalda: Aluminium Chlorohydrate, Alcohol, CFC’s, Propellents, Parabens, Triclosan.

Koostisosad

Aqua, Potassium Alum, Polyglyceryl-10-Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sclerotium gum, Parfum*, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Anisate (from anise seed or fennel), Citric Acid. *Linalool, *Limonene, *Geraniol, *Citronellol, *Citral, *Eugenol, *Benzyl Benzoate, *Farnesol. *From natural botanical extracts and essential oils. **Organic.

Loe lähemalt lavendli heade omaduste kohta ja kuidas lavendlit kosmeetikas kasutatakse

Deodorant: Loodusliku Värskuse Saladus

Kaua aega tagasi, enne kaasaegsete deodorantide teket, olid inimesed juba huvitatud enda lõhna kontrollimisest. Erinevates kultuurides kasutati erinevaid meetodeid, sealhulgas raskete lõhnade peitmist, kaenlaaluste karvade ajamist, lõhnastatud õlide kasutamist ning looduslikke soolasid.

Tänapäeva maailmas on deodorandid muutunud üha populaarsemaks ning üha rohkem inimesi otsib looduslikke alternatiive. Üks selline looduslik deodorant, mis on tõestanud oma tõhusust ja kuulub ülemaailmselt tunnustatud kaubamärkide hulka, on Salt of the Earth.

Salt of the Earth: Lugu

Salt of the Earth'i lugu ulatub tagasi aastasse 1993, mil nad alustasid oma teekonda looduslike deodorantide maailmas. Tollal oli nende tootevalikus vaid üks toode - "Crystal Spring Natural Body Deodorant", mis tänapäeval kannab nime "Salt of the Earth Classic". Sellest ajast alates on nad loonud mitmeid uusi looduslikke deodorante ning nende tooted on saadaval üle maailma.

Salt of the Earth on pereettevõte, mis on olnud pühendunud looduslike deodorantide valmistamisele alates 2005. aastast. Nad on oma tooteid pidevalt täiustanud ning pakuvad laia valikut erinevaid värskendavaid lõhnu ja formaate, et igaüks leiaks endale sobiva toote.

Looduslikud Koostisosad

Salt of the Earth deodorandid on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest, mis ei sisalda sünteetilisi kemikaale ega blokeeri nahapoore, võimaldades kehal loomulikult higistada. Nende deodorantide koostises on kasutatud erinevaid looduslikke koostisosi nagu orgaaniline aaloe vera, looduslikud taimsete ekstraktid, eeterlikud õlid ning kaalium, magneesium ja naatriumvesinikkarbonaat. Need aktiivsed looduslikud koostisosad imavad niiskust, rahustavad nahka ning tagavad värske lõhna.

Salt of the Earth deodorandid on mitte ainult looduslikud, vaid ka julmusevabad ja vegan-sõbralikud. Nad ei sisalda alumiiniumi (kloorhüdraati) ning on saanud tunnustust mitmete auhindadega.

Salt of the Earth Deodorantide Valik

Salt of the Earth pakub mitmesuguseid deodorante erinevates formaatides, sealhulgas pihustid, roll-onid ja palsamid. Nende tooted on saadaval erinevates lõhnades ning sobivad nii meestele, naistele kui ka lastele alates 6. eluaastast. Salt of the Earth deodorandid on saadaval ka plastikuvabades pakendites, mis aitavad vähendada keskkonnamõju.

Salt of the Earth Vetiver & Citrus (Pure Armour), Amber and Sandalwood ning Unscented tooted on eriti populaarsed meeste seas. Need tooted on saadaval erinevates formaatides, sealhulgas plastikuvabades variantides. Kõik Salt of the Earth deodorandid on julmusevabad ning sobivad veganitele.

Naiste jaoks pakub Salt of the Earth laia valikut erinevaid lõhnastatud ja lõhnatu deodorante. Nende tooted on valmistatud looduslikest koostisosadest ning saadaval erinevates formaatides, sealhulgas plastikuvabades pakendites. Salt of the Earth deodorandid on julmusevabad ja sobivad veganitele.

Looduslikud Deodorandid vs Keemilised Deodorandid

Looduslikud deodorandid töötavad teisiti kui tavapärased keemilised deodorandid. Tavapärased deodorandid ja antiperspirandid blokeerivad higinäärmete toimimist, samas kui looduslikud deodorandid võitlevad higibakteritega, mis põhjustavad lõhna. Salt of the Earth deodorandid ei takista higistamist, vaid kontrollivad lõhna tekkimist ning tagavad värskuse tunnet kogu päeva vältel.

Looduslikud Deodorandid Ajaloos

Looduslikud deodorandid ei ole midagi uut. Juba tuhandeid aastaid tagasi kasutati erinevates kultuurides looduslikke meetodeid lõhnade kontrollimiseks. Näiteks Aasias kasutati mineraalsoolade kasutamist kaenlaaluste värskendamiseks ja halva lõhna ennetamiseks. Tänapäeval on need looduslikud mineraalsed soolad osa ka Salt of the Earth deodorantide koostisest.

Kaasaegsete Deodorantide Areng

Kaasaegsete deodorantide kaubanduslik vorm on eksisteerinud vaid sajand aega ning selle aja jooksul on need deodorandid läbi teinud suuri muutusi ja täiustusi. Esimene ametlik deodorant oli MUM, mis tuli turule 1888. aastal ning oli kreemina, mida kanti peale sõrmedega. Hiljem leiutati rullikuga pealekandmise meetod, mis inspireeriti kuulikindlast pastapliiatsist. Esimene antiperspirant oli EverDry, mis tuli turule 1903. aastal. EverDry oli nii happeline, et see kahjustas rõivaid ning isegi tänapäevased antiperspirandid võivad jätta kaenlaaluste kollakaid plekke.

Looduslikud Deodorandid ja Keskkonnasõbralikkus

Kaasaegsete deodorantide arenguga on kasvanud huvi looduslike deodorantide vastu, mis on ohutud nii nahale kui ka keskkonnale. Salt of the Earth deodorandid on valmistatud looduslikest koostisosadest ning ei sisalda sünteetilisi kemikaale ega alumiiniumi. Nende deodorantide kasutamine aitab vähendada keskkonnamõju ning tagab värskuse tunnet kogu päeva vältel.

Salt of the Earth deodorantide valikus on erinevaid praktikaid ja lihtsasti kasutatavaid stiile. Nende deodorandid sisaldavad looduslikke soolasid, mis takistavad lõhna teket, blokeerides bakterite kasvu, mitte aga poore kemikaalidega.

Salt of the Earth Looduslikud Deodorandid

Salt of the Earth deodorandid on võitnud palju auhindu ning nende tooted on tõestanud oma tõhusust ja kvaliteeti. Need deodorandid on saadaval erinevates formaatides ning sobivad kogu perele. Salt of the Earth tooted ei sisalda sünteetilisi kemikaale, nad on julmusevabad ning sobivad veganitele.

Salt of the Earth deodorantide kasutamine aitab säilitada värskuse tunnet kogu päeva vältel ning samal ajal hoolida nii oma nahast kui ka keskkonnast. Nende deodorantide laia valiku seast leiab igaüks endale sobiva toote, mis pakub looduslikku värskust ja enesekindlust.

Järeldus

Looduslikud deodorandid on muutunud üha populaarsemaks, kuna inimesed otsivad ohutuid ja keskkonnasõbralikke alternatiive keemilistele deodorantidele. Salt of the Earth deodorandid pakuvad tõhusat kaitset lõhna vastu ning on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest. Nende toodete lai valik sobib kõigile, olenemata soost või vanusest. Vali Salt of the Earth deodorant ning naudi looduslikku värskust kogu päeva vältel!