Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Jumestuskreem Photo Focus Dewy 30ml

Viide: 0

Kerge ja veatu jumestuskreem. Sobib normaalsele ja kuivale nahale. Kerge ja niisutava koostisega jumestuskreem ühtlustab jumet ja vähendab naha puudusi, annab sileda ja värske lõpptulemuse.

  • Valikus on 6 värvitooni
  • Vegan
  • Gluteenivaba

30ml

11,08 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Wet n Wild - Jumestuskreem Photo Focus Dewy 30ml

Uus Photo Focus Dewy Foundation jumestuskreem annab näole loomuliku kuma. Jumestuskreemi eesmärk on luua perfektne meigialus ja veatu, kasteselt värske efekt. Annab nahale ideaalse välimuse, on hoolikalt testitud 7 erineva valgusega olukorras, et olla alati pildistamiseks valmis.

Sobib normaalsele ja kuivale nahale. Kerge ja niisutava koostisega jumestuskreem ühtlustab jumet ja vähendab naha puudusi, annab sileda ja värske lõpptulemuse.

Wet n Wild - Jumestuskreem Photo Focus Dewy kasutamine

Enne kasutamist raputa. Keskmise katvuse saamiseks kandke väike kogus sõrmeotstele või meigikäsnale. Vajadusel võib kanda mitu kihti.

Wet n Wild - Jumestuskreem Photo Focus koostisosad

Water/Eau, Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, PEG-10 Dimethicone, Isopentyldiol, Glycerin, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Pentylene Glycol, Synthetic Fluorphlogopite, Lauryl PEG-10 Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Magnesium Sulfate, Trimethylsiloxysilicate, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Sorbitan Isostearate, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Fragrance(Parfum), Disodium EDTA, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxides/ CI 77491, CI 77492, CI 77499]. [1906-1]