Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Meigialuskreem Prime Focus Impossible 25ml

Viide:077802119056

See meigialuskreem silub täiuslikult näonahka, valmistab selle meikimiseks ette ning tagab meigi pikaajalise püsivuse. Gluteenivaba ja vegan. 

10,12 € KM-ga


Rohkem infot

Wet n Wild - Meigialuskreem Prime Focus Impossible 25ml

Kerge, ülimalt niisutav veepõhine seerum valmistab naha ette jumestuseks ja täiustab seda, et meik püsiks kauem. Koostises on nahka toitvad koostisosad, kaasa arvatud roosivesi, kameelialehe ekstrat, mis on nahka niisutava ja siluva toimega. Siidine, kreemjas tekstuur loob ideaalse aluse ühtlase jume jaoks, nii et jumestuskreem libiseb sujuvalt nahale. Särav ja veatu tulemus.

  • Kerge koostis ja mugav kasutada
  • Loob ideaalse aluse ühtlasele jumele
  • Jätab naha pehmeks ja niisutatuks 
  • Täiustab nahka veatuks ja kestvaks tulemuseks.
  • Gluteenivaba ja vegan

Wet n Wild - Meigialuskreem Prime Focus Impossible kasutamine

Kasutamine: Kasuta enne jumesatmist, näonaha niisutamiseks ja ettevalmistamiseks. Kanna 1- 2 pumbatäit puhastele sõrmeotstele ja silu õrnalt näole. Oota 2 minutit, et seerum imenduks ja siis kanna jumestuskreem.

Wet n Wild - Meigialuskreem Prime Focus Impossible koostisosad

Koostisosad: WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FRAGRANCE/PARFUM, PHYSALIS ANGULATA EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PRUNUS YEDOENSIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): RED 33/CI 17200, YELLOW 5/CI 19140]. [2007-2]