Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference - 5D Noorendav näoseerum 15ml

Viide:4742124007096

Särava ja klaari jumet andev looduslik näoseerum, mis tagab täiusliku niisutuse ja niiskuse säilimise. Tõstab naha elastsust ja toonust. 

53,80 € KM-ga


Rohkem infot

D'Difference - 5D Noorendav näoseerum 15ml

5D Rejuvenating Face Serum 

Näoseerum sisaldab kolme erineva molekulmassiga hüaluroonhapet, see võimaldab hüaluroonhappe jõudmise kõikidesse nahakihtidesse ja selle mõju rakutasandil. Seerum tagab täiusliku niisutuse ja niiskuse säilimise nahas. Naha elastsus ja toonus tõusevad, jume muutub klaariks ja säravaks. Toote mõjul muutuvad jooned ja kortsud vähem märgatavaks, naha kaitsevõime suureneb. Hüaluroonhape on nahaomane aine, mis seob vett oma kaalust vähemalt 1000 korda rohkem ja paljude uuringute tõttu on teada, et see aine ei põhjusta nahaärritusi ning sobib absoluutselt iga nahatüübi hooldamiseks. Erinevate suurustega hüaluroonhappe molekulid tagavad aine jõudmise erinevatesse nahakihtidesse, mis suurendab naha niiskussisaldust ning tõstab vetruvust ja toonust.

Seerum sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti hästi vananevale nahale, mis on kuiv, õhuke ja kaotanud elastsuse. Seerum koosneb aktiivainetest ja ei sisalda paksendajaid, emulgaatoreid ning pindaktiivseid aineid.

D'Difference - 5D Noorendav näoseerum 15ml kasutamine

Kasutamine: Kandke 1-2 tilka toodet peopesale ja masseerige näole ning kaelale. Seerumit kasutatakse peale naha puhastamist ja enne kreemi kasutamist igal hommikul ja õhtul.

D'Difference - 5D Noorendav näoseerum 15ml koostisosad

INCI: Aqua, Betaine*, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Sodium Hyaluronate*, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate*, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol

* ECOCERT sertifikaadiga koostisaine

Koostisained on looduslikku päritolu. EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, PEG ühendeid, sünteetilisi lõhna-ja värvaineid. 
See toode on dermatoloogiliselt testitud ja tunnistatud nahka mitte ärritavaks

Näoseerum: Kuidas valida ja kasutada noorendavat näoseerumit?

Näoseerumid on muutunud üha populaarsemaks osaks nahahooldusrutiinist. Need võimaldavad pakkuda nahale sügavamat ja intensiivsemat hooldust, aidates lahendada erinevaid nahaprobleeme. Kuid paljud inimesed ei tea täpselt, mis vahe on näoseerumil ja näokreemil ning miks peaksid nad näoseerumit kasutama. Järgnevalt selgitame, mis on näoseerumi eesmärk nahahoolduses ning kuidas valida ja kasutada noorendavat näoseerumit.

Mis on näoseerum ja miks seda kasutada?

Näoseerum on intensiivselt toimiv nahahooldustooted, mis sisaldavad suuremaid kontsentratsioone aktiivseid koostisaineid võrreldes traditsiooniliste näokreemidega. Seerumid on loodud lahendama konkreetseid nahaga seotud probleeme, nagu vananemisilmingud, niiskusepuudus või naha toonuse langus. Nende kõrge kontsentratsioon ja kergem tekstuur võimaldavad aktiivainetel tungida sügavamale nahakihtidesse, tagades tõhusama toime.

Seerumid sisaldavad erinevaid aktiivseid koostisaineid, nagu antioksüdandid, hüaluroonhape, retinool, AHA/BHA happed ja taimsed ekstraktid. Näoseerumid on loodud spetsiaalselt selleks, et pakkuda nahale täiendavat hooldust ja parandada selle seisundit. Nende intensiivne toime aitab nahal säilitada nooruslikkust, niisutust ja elastsust.

Kuidas valida noorendavat näoseerumit?

Näoseerumi valikul on oluline arvestada oma naha vajadustega. Erinevad nahatüübid ja probleemid nõuavad erinevaid seerumeid. Kui soovid leida noorendavat näoseerumit, mis aitaks vähendada vananemisilminguid ja parandada naha toonust, tasub otsida järgmisi koostisaineid:

  1. Retinool: See A-vitamiini derivaat on üks tõhusamaid vananemisvastaseid koostisaineid. Retinool stimuleerib kollageeni tootmist, silub kortse ja vähendab pigmendilaike.

  2. Antioksüdandid: Näiteks C-vitamiin ja E-vitamiin aitavad neutraliseerida vabu radikaale, mis kahjustavad nahka ning põhjustavad vananemisilminguid. Antioksüdandid annavad nahale kaitse ja aitavad säilitada noorusliku väljanägemise.

  3. Hüaluroonhape: See niisutav koostisaine aitab säilitada naha niiskustasakaalu, täita kortse ja parandada naha elastsust.

  4. Peptiidid: Peptiidid stimuleerivad kollageeni tootmist nahas, mis aitab taastada naha elastsust ja vähendada vananemisilminguid.

  5. AHA/BHA happed: Need happed aitavad koorida surnud naharakke, parandada naha tekstuurit ja vähendada vananemisilminguid.

Kuidas kasutada noorendavat näoseerumit?

Õige kasutamisviis on oluline, et saavutada maksimaalne kasu noorendavast näoseerumist. Järgi neid samme, et rakendada seerumit õigesti:

  1. Puhasta nahk: Enne seerumi kasutamist puhasta nägu hoolikalt. Eemalda meik ja mustus ning toniseeri nahk.

  2. Kanna seerum nahale: Võta väike kogus seerumit sõrmeotstele ja kanna see õrnalt näole. Alusta keskelt ja liigu väljapoole, masseerides seerumit õrnalt nahka.

  3. Oota imendumist: Lase seerumil mõni minut nahal imenduda enne järgmise nahahooldustoote pealekandmist. See võimaldab aktiivainetel tungida sügavamale nahakihtidesse.

  4. Kasuta näokreemi: Kanna peale seerumi nahale niisutav näokreem. Näokreem aitab lukustada seerumi niiskuse ja toime nahas ning tagab täiendava niisutuse.

  5. Kasuta päikesekaitset: Kui kasutad noorendavat näoseerumit hommikuti, ära unusta lisada sellele päikesekaitsekreemi. Päikesekaitse aitab kaitsta nahka kahjuliku UV-kiirguse eest ja ennetab enneaegset vananemist.

Parimad näpunäited noorendava näoseerumi kasutamiseks

Siin on mõned kasulikud näpunäited, mis aitavad sul saavutada parimad tulemused noorendava näoseerumi kasutamisel:

  1. Regulaarsus: Kasuta näoseerumit regulaarselt, et saavutada püsivaid tulemusi. Parim on kasutada seerumit kaks korda päevas - hommikul ja õhtul.

  2. Koostoimed: Kasuta seerumit koos sama brändi näokreemiga, et saavutada parim koostoime aktiivainete vahel. Kui tooted on sama brändi tootesarjast, on tõenäolisem, et need on omavahel hästi sobitatud.

  3. Järgi nahavajadusi: Vali noorendav näoseerum vastavalt oma nahatüübile ja probleemidele. Näiteks kui sul on kuiv nahk, vali niisutav seerum, kui soovid vähendada kortse, vali vananemisvastane seerum.

  4. Ära kasuta liiga palju: Seerumid on kontsentreeritud tooted, seega kasuta vaid vajalikku kogust. Liigne seerumi kasutamine võib põhjustada nahaärritust.

  5. Järjekord: Kanna seerum nahale enne näokreemi, et aktiivained saaksid paremini imenduda ja toimida. Seerum aitab tugevdada näokreemi toimet.

Kasutades noorendavat näoseerumit

Noorendav näoseerum on suurepärane vahend nahahoolduses, mis aitab vähendada vananemisilminguid ja parandada naha toonust. Õige valiku tegemine ja õige kasutamisviis võivad oluliselt suurendada seerumi toimet ja anda sulle kaunima ja nooruslikuma naha.

Vali enda nahavajadustele sobiv noorendav näoseerum ning jälgi hoolikalt kasutusjuhendit. Järjekindel kasutamine ja õige nahahooldusrutiin aitavad sul saavutada parimad tulemused. Naudi nooruslikku ja terve välimusega nahka noorendava näoseerumi abil!