Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Poore ahendav seerum, 30ml

Viide:077802146199

Veepõhine poore ahendav seerum pehmendab naha välimust ja ettevalmistab jumestamiseks. Luksusliku lille- ja puuviljaekstraktide segu, mis aitavad nahka viimistleda, naha pinda ühtlustada ja esile tuua naha loomuliku sära. Sisaldab Bakuchiolit, looduslikku retinooli alternatiivi, mis teadaolevalt ahendab poore ja parandab naha tekstuuri. 

12,10 € KM-ga


Rohkem infot

Wet n Wild - Poore ahendav seerum, 30ml

PRIME FOCUS PORE MINIMIZING PRIMER SERUM

Veepõhine poore ahendav seerum pehmendab naha välimust ja ettevalmistab jumestamiseks. Luksusliku lille- ja puuviljaekstraktide segu, mis aitavad nahka viimistleda, naha pinda ühtlustada ja esile tuua naha loomuliku sära. Sisaldab Bakuchiolit, looduslikku retinooli alternatiivi, mis teadaolevalt ahendab poore ja parandab naha tekstuuri. Lisaks sisaldab ka muid looduslikke koostisosi, nagu antioksüdantiderikas draakonipuu ekstrakt ja lavendli ekstrakt.
Sobib kõigile nahatüüpidele: olenemata sellest, kas teil on loomulikult kuiv, rasune või kombineeritud nahk, see poore ahendav seerum teeb imesid mis tahes nahatüübiga.

Wet n Wild - Poore ahendav seerum kasutamine

Kasutamine: Kanna 1-2 tilka toodet puhastele sõrmeotstele ning kanna näonahale enne jumestamist.

Wet n Wild - Poore ahendav seerum koostisosad

Koostisosad: Vesi, glütseriin, alkoholi denaat, isopentüüldiool, Rosa Damascena lillevesi, Peg-40 hüdrogeenitud kastoorõli, fenoksüetanool, polüakrülaadi ristpolümeer-6, kaprülüülglükool, etüülheksüülglütseriin, heksüleenglükool, tsüdrokliin, butüleenglükool, butüleenglükool, butüleenglütser Ribes Nigrum (must sõstra) seemneõli, oktüüldodekanool, lavandula hübriidõli, leuconostoci fermentfiltraat, Carthamus Tinctoriuse (safloori) seemneõli, oktüüldodetsüüloleaat, propüleenglükool, dimetikoon, stedodekanool, stedodekanool, ristpolümerüül-2, ristpolümerüülaroom, 2-soolaaroomhape /Kaprika triglütseriid, Cichorium Intybus (siguri) juureekstrakt, bakuchiol, Lavandula Angustifolia (lavendli) lilleekstrakt, alkohol, jodopropünüülbutüülkarbamaat, hüdrolüüsitud Opuntia Ficus-Indica sääre lilleekstrakt, T-butüülsibulisool, 1 sorrubitoolalkohol, 1 , Hylocereus Undatus puuviljaekstrakt, Rosmarinus Officinalis (rosmariini) lehtede ekstrakt, Solidago Virgaurea (kuldvits) ekstrakt, oligopept ide-68, detsüülglükosiid, glütsiin-soja (sojaoa) õli, hüdrogeenitud letsitiin, tokoferüülatsetaat, askorbiinhape, naatriumoleaat, dinaatriumedta, titaandioksiid (Ci 77891), punane 40 (Ci 16035), 3 (Ci 16035), 3 17200), Blue 1 (Ci 42090)].