Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Foamie - Tahke palsam kuivadele juustele aloe veraga, 80gr

Viide:4063528051493

Tükkpalsam takistab juuste katkemist, lukustab niiskuse juustesse ja muudab need läikivaks. Palsami juustele ja peanahale optimaalne pH-tase (4,5) ning selles sisalduvad aloe vera ning hüdrolüüsitud kaeraproteiin parandavad juuste tervist ja on niisutava toimega.

6,05 € KM-ga


Rohkem infot

Foamie - Tahke palsam kuivadele juustele aloe veraga, 80gr

Aloe You Vera Much

Foamie Aloe You Vera Much -tükkpalsam takistab juuste katkemist, lukustab niiskuse juustesse ja muudab need läikivaks. Palsami juustele ja peanahale optimaalne pH-tase (4,5) ning selles sisalduvad aloe vera ning hüdrolüüsitud kaeraproteiin parandavad juuste tervist ja on niisutava toimega.

-Niisutav tükkpalsam kuivadele juustele

-Ei sisalda mineraalõlisid, silikoone, sulfaate, mikroplasti, parabeene, PEG-ühendeid, nanoosakesi ega seepi

-Valmistatud plastivabalt

-100% vegan ja loomkatsevaba

-Dermatoloogiliselt testitud ja hüpoallergeeniline

-Toodetud Saksamaal

-Ergonoomiline pakend

Foamie - Tahke palsam kuivadele juustele aloe veraga kasutamine

Kasutamine: Aseta tükkpalsam jooksva vee alla. Hõõru käte vahel või kanna otse juustesse. Hõõru õrnalt juukseotstele. Lase 2 min mõjuda ja loputa hoolikalt maha. Riputa kuivama.

Foamie - Tahke palsam kuivadele juustele aloe veraga koostisosad

Koostis: Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Panthenol, Benzyl Alcohol, Linalool, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil , Citronellol, Lactic Acid, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Avena Sativa (Oat) Peptide, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, CI 77288 (Chromium Oxide Green)