Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Juuste väljalangemisvastane palsam 150 ml

Viide:8020936077732

Väljalangemist peatav palsam peanahale ja juustele. Tänu toimeainetele peatub juuste väljalangemine ja pikeneb anageeni ehk aktiivse juuksekasvu faas. Juuksed saavad juurde tugevust ning elujõudu, jäävad siidised ja säravad. 

21,85 € KM-ga


Rohkem infot

Juuste väljalangemisvastane palsam-kreem

Actyva P Factor Scalp

Väljalangemist peatav palsam peanahale ja juustele. Sisaldab PF kompleksi rohelisest teest, lehispuust, tsingist ja glütsiinist. Lisaks mentooli, kofeiini, taimseid ekstrakte kääbuspalmist, viinamarja-ja kanepiseemnetest. 

Ning patendeeritud Velian kompleksi neljast orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, lina ja käokuld.

Tänu toimeainetele peatub juuste väljalangemine ja pikeneb anageeni ehk aktiivse juuksekasvu faas. Juuksed saavad juurde tugevust ning elujõudu, jäävad siidised ja säravad.

Juuste väljalangemisvastane palsam-kreem kasutamine

Kasutamine: pese juuksed P Factor šampooniga. Seejärel masseeri palsam-kreem peanahale ja juustesse. Lase mõjuda 2-3 minutit,  loputa. Peanahk jääb meeldivalt õhetav.

Palsam sisaldab 92% naturaalseid taimi, mis on kasvatatud Eco Bio Laboris. Palsam on Vegan Cosmetic sertifikaadiga! Dermatoloogiliselt testitud. Pakend on Green PE sertifikaadiga.

Professionaalseks kasutamiseks

P Factor sari -  juuste välja langemise ennetamiseks ja raviks!

Stress, väsimus, loomulik juuste kadu, keemiaravi, hormonaalsed ja ainevahetuslikud häired on mõned põhjused juuste väljalangemisele ja kiilaspäisusele. 

Actyva lõi P Factori, mis on esimene ühtne 3-faasiline süsteem võitlemaks kiilaspäisuse ja juuste väljalangemise vastu ning stimuleerib kasvatama tugevamaid ja tihedamaid juukseid. P Factor sari puhastab, taaselustab ja aitab ennetada juuste välja langemist, taastades juuste terve oleku eemaldades kahjustustest tekkinud mõjutused.

Juuste väljalangemine
 

Juuste väljalangemine on tänapäeval üllatavalt sage probleem. Põhjused selleks võivad olla erinevad ja seetõttu on mõistlik läheneda lahenduse otsimisele mitmel moel. Vaadata üle eluviis ja toidulaud, läbida tervisekontroll ning vahetada välja juuksehooldusvahendid. Lisaks annab paljudel juhtudel ka juuste väljalangemise probleemi ka ennetada, kasutades selleks spetsiaalseid tooteid. Eriti võiksid selle peale mõelda rasedad, kellel on tihti hiljem ajutisi probleeme juuste väljalangemisega.


Juuste väljalangemine - mia24.ee poe soovitused ja sobivad tooted