Urtekram - Vedelseep lavendliga, 300ml

Tootekood : URT6062

Lavendlilõhnaline vedelseep normaalsele ja kuivale nahale. Sisaldab aaloed, mis niisutab ja hooldab nahka. 

7,95 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Niisutav
Omadused: Puhastav
Omadused: Hooldav
Sobivus: Normaalsele nahale
Sobivus: Kuivale nahale
Sisaldab: Aloe vera
Sisaldab: Lavendli ekstrakt/õli
Sertifikaadid ja auhinnad: Ecocert
Sertifikaadid ja auhinnad: COSMOS Organic
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nahk

Rohkem infot -

Urtekram - Vedelseep lavendliga, 300ml

Tutvustame lavendlilõhnalist vedelseepi, mis on spetsiaalselt mõeldud normaalse ja kuiva nahaga inimestele. See luksuslik seep mitte ainult ei puhasta teie nahka, vaid pakub ka palju kasu, et hoida seda tervena ja toidetuna. See seep on hoolikalt vamistatud, sisaldades parimaid koostisosi, sealhulgas aloe verat, mis on tuntud oma niisutavate ja hooldavate omaduste poolest. Lavendlilõhnalise vedelseebiga saate nautida värskendavat ja lõõgastavat kogemust, hoolitsedes samal ajal oma naha eest.

Vedelseep lavendliga sisaldab ainulaadset kombinatsiooni lavendlilõhnast ja aloe vera niisutavast kasulikkusest. Lavendel on juba ammu tuntud oma rahustavate ja leevendavate omaduste poolest, mistõttu on see populaarne valik lõõgastumiseks ja stressi leevendamiseks. Lavendli õrn lõhn  seebis loob rahulikku ja lõõgastavat õhkkonda, muutes teie igapäevase pesemisrutiini tõeliselt mõnusaks kogemuseks.

Lisaks sellele lisab koostises olev aloe vera lisahooldust teie nahale. Aloe vera on tuntud oma niisutava ja hooldava võime poolest, mistõttu on see eriti kasulik normaalse ja kuiva nahaga inimestele. Kasutades lavendlilõhnalist vedelseepi, ei puhasta te mitte ainult oma nahka, vaid toidate seda ka aloe vera headusega. See aitab vältida kuivamist ja säilitada naha loomulikku niiskustasakaalu, jättes naha pehmeks ja elastseks.

Lavendlilõhnaline vedelseep sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, olgu see siis duši all või valamu juures. Selle õrn koostis tagab, et see ei eemalda teie naha loomulikke õlisid ega tekita ärritust. Selle asemel puhastab see õrnalt, ümbritsedes teid samal ajal rahustava lavendlilõhnaga. 

Urtekram - Vedelseep lavendliga koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin**, Disodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-4 Caprate, Chamomilla Recutita Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf/Twig Oil*, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Lavandula Angustifolia Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Salix Purpurea Bark Extract*, Ascorbyl Palmitate, Beta-Sitosterol, Sodium Hyaluronate, Squalene, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Sodium Chloride,  Tocopherol, Lactic Acid,  Parfum, Linalool. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

11% koostisest on orgaaniline

42% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Tooted samas kategoorias