Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Bema - Intiimgeel mungapipra ja teepuuõliga 50 ml

Viide:8010047119407

Pehmendav looduslik intiimgeel rahustab, hoiab ära sügeluse, kipitus-ja põletustunde, niisutab. Sobib libestava kreemina tupekuivuse korral.
50 ml
12,75 € KM-ga


Rohkem infot

Intiimgeel mungapipra ja teepuuõliga

Bema

Pehmendav looduslik intiimgeel rahustab, hoiab ära sügeluse, kipitus-ja põletustunde, niisutab. Sobib libestava kreemina tupekuivuse korral. Ideaalne kaitse sportimisel, ujulas jne. Hoiab ph-tasakaalu ja head bakteriaalset floorat.

Toimeained: Aaloe*, Mungapipar, Jaapani kuslapuu, orgaaniline teepuuõli*.
Kasutamine: Kanda intiimpiirkonda. Mitte loputada. Välispidiseks kasutamiseks.
100% naturaalne.
Koostis: Water, Glycerin, organic Aloe extract, Chaste Tree extract, Japanese Honey Suckle, Bemaglucan polisaccaridextracted from sugar, Natural Gum. 

Loe rohkem teepuuõli kohta
Bioigien BEMA tooted (Bioigien Geel, Bioigien Spray, Bioigien Pesugeel) on 100% naturaalsed, valmistatud orgaaniliselt kasvatatud taimede ekstraktidest
  • GMO-vabad
  • Alkoholivabad.
  • Nikkel, koobalt ja kroom testitud- arvukad testid on kontrollinud nende raskemetallide puudumist tootes.
  • Sünteetiliste säilitusainete, värv- ja lõhna aineteta: Bema kasutab greipfruudi seemne ekstrakti, pajukoort, Jaapani kuslapuud, E-vitamiini ja Phytostab-kompleksi (see on eriline patenteeritud essentsiõlide segu, välja töötatud BEMA Cosmetics poolt). Need naturaalsed koostisained takistavad kahjulike mikro-organismide kasvu ja paljunemist nii tootes endas kui ka inimese nahal, asendavad sünteetilised säilitusained ja annavad hea lõhna. Lõhn on valmistatud essentsiõlide, taimeõlide ja loodusliku vaigu segust, valem on patenteeritud.
  • SLS/SLES vabad- Bema pindaktiivsed ained on pärit kartulist, maisist, kookosest ja palmipuust- nii et nad ei ole toksilised ja on biolagunevad.
  • Mikrobioloogiliselt ja dermatoloogiliselt testitud-arvukad mikrobioloogilised testid kinnitavad meie toodete steriilsuse ja säilivuse. Nahatestid läbi viidud Ferrara ülikoolis, ei ole testitud loomadel. 
50 ml