Actyva - Rikkalikult niisutav ja toitev šampoon kuivadele, töödeldud juustele 1000ml

Tootekood : 0246401

Rikkalikult niisutav ja toitev šampoon kuivadele, töödeldud juustele ning kuivale või normaalsele peanahale. Sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja rikkalikult oliiviõli. Lisaks patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI 4 orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme. Šampooni toimeained toidavad sügavuti kuivi juukseid, muutes nad siidpehmeks, säravaks ja kergesti kammitavaks. Lisaks niisutavad ja tasakaalustavad kuiva peanahka.

49,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Vegan:: Jah
Sisaldab: Kaeraproteiin/ekstrakt
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Pakend: I'm Green Plastic (taastuvmaterjalist, ümbertöödeldav)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Kahjustatud juustele
Mille puhul sobib?: Kuivadele juustele

Rohkem infot -

Actyva - Rikkalikult niisutav ja toitev šampoon kuivadele, töödeldud juustele ning kuivale või normaalsele peanahale 1000ml

Actyva Nutrizione Ricca Shampoo

Rikkalikult niisutav ja toitev šampoon kuivadele, töödeldud juustele ning kuivale või normaalsele peanahale. Sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja rikkalikult oliiviõli. Lisaks patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI 4 orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme. Šampooni toimeained toidavad sügavuti kuivi juukseid, muutes nad siidpehmeks, säravaks ja kergesti kammitavaks. Lisaks niisutavad ja tasakaalustavad kuiva peanahka. Šampoon sisaldab 78% naturaalseid taimi,mis kasvatatud Eco Bio Laboris. Šampoonil on Vegan Cosmetic sertifikaadid! Dermatoloogiliselt testitud. Pakend on Green PE sertifikaadiga.

Actyva - Rikkalikult niisutav ja toitev šampoon kuivadele, töödeldud juustele koostisosad

AQUA (WATER/EAU), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, SILICONE QUATERNIUM-22, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PPG-3 MYRISTYL ETHER, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-10, PEG-12 DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCOL DISTEARATE, TRIETHANOLAMINE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, GLYCERYL LINOLEATE, GLYCERYL OLEATE, LAURETH-4, DISODIUM EDTA, DMDM HYDANTOIN, OLIVE GLYCERIDES, GLYCERYL LINOLENATE, AVENA SATIVA PEPTIDE (AVENA SATIVA (OAT) PEPTIDE), SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE.

NisuproteiinNUTRI SYSTEM'i sarja koostissesse kuuluvad:

  • Oliiviõli vahad
  • Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid
  • Staatilise elektriga võitlevad aktiivsed koostisosad 

 

 

 

Tooted samas kategoorias